Hiss skräck kankse?

Shiiaat!! jag lär mig aldrig av mina egna misstag, efter att bergbanan skakade, när vi kom upp typ halva vägen, och rörde sig inte på 2 min!!!,
  Jag är nog den lataste människan på jorden!! jag orkade inte ens gå upp för trappan, när jag ska hem, jag bor ju på fan på våning ett, och till det ska ta jag trappan??, vad? jag vill inte slösa min energi och anstränga mig!! haha,, nää saken var ju att jag och syrran skulle åka hissen tillsammans, men jag jävlades bara med henne, lät inte henne att komma in i hissen,, så tillslut gav hon upp helt enkelt, så tror ni jag följer efter henne,? dvs ta trappan,?? nopp!! .. så jag åker med hissen till våning ett, vad tror ni händer då?, jo jävla hiss dörren öppnas inte, just då fick jag inget panik ännu, tänkte inte hur alvarigt/situationen kan vara, så jag sket i tanken..,tänkte liksom ähh jag kommer komma ut,,eller bli räddad av ngn hjälte.. medens jag försökte öppna dörren, försöker trycka på alla knappar som finns i hissen, näpp hissen rör sig knappt, syrran försöker öppna dörren, men det går inte, och sen så börjar hon skratta in my face liksom!! thanx :D!!! NooT!!.. sen så började jag hör ngt ljud från hissen, det lät som att ljudet rörde sig, då tänker man ju liksom: That's it jag kommer dö, tack o hej!! Det går flera minuter, hissen rör sig inte ett piss!! .. började fan skita på mig!! (gjorde inte det), började bli orolig, känslosam, började näästan gråta,, .. bad syrran hämta pappa,, och när han kom, började han säga:
- Varför tog du hissen? Sa jag inte att du skulle sluta åka hiss, e du så lat att du inte orkar gå upp för en trappa?.. (typiskt) .. hahha, det kunde fan hända ngt, vilket hände idag, men han har fan rätt!!
.. som tur kunde jag titta ut, för på den hissen hade dem ett glas fönster, en liten smal ruta!!.. det går några minuter till, pappa kämpar fortfarande.... tillslut ÖPPNAR han den!!, THANK GOD!! ATT JAG LEVER!!..
..., sen började dem fan skratta när jag kom ut, och jag kunde äntligen andas ...... och är tacksam över att jag lever!! :D

Kommer ihåg när jag och anna fastnade i skolans hiss, det var typ i gymnasiet i tvåan tror jag, det var en sån där hiss där man behöver nyckel, endast lärarna får åka,( vad e de här för stil? vi alla är lika, och borde behandlas lika!) .. men dumma som vi var tog vi ändå hissen, tänkte den kommer ändå åka, vilket den gjorde precis vad vi hoppades på, vi skulle av våning sju, men kom bara till våning sex, vi fick inget panik, skrattade snarare, tyckte att det var kul, trodde att inte vi skulle dö, medens anna  pratar i mobilen med ngn, som ingenting har hänt, .....vi bankar på dörren, utan resultat,, sen trycker vi en sån knapp där det komemr ut tjut ljud,, då började folk höra oss,,haha... en lärare kom dit, men visste inte heller hur vi skulle komma ut, för som sagt till den hissen, behöver man nyckel, för att kunna åka på den!,, I know det var dumt gjort!, det tyckte även läraren hahah!...  hissen hade två dörrar kan man säga, asså när man kommer ut, så kan man öppna båda dörrarna (i fall det är stor last).. nä vet ni vad läraren gjorde? jo han lindade runt hans hiss nyckel med ett servett eller ngt papper, så han förde in det mellan dem här två hiss dörren, satt vi kan använda den, för att komma ut, I know värsta prison break tyckte vi!, jag vet inte hur länge vi var där inne, men det var ett tag,, det började bli varmt,och se fanns det inte heller ngn lucka eller ngt, satt man kunde titta ut!, men dem hade spegel!! :) vid en sådan tillfälle borde man vara rädd, vilket vi inte var, däremot kan vissa personer göra värsta draman vid en sådan händelse, om typ hissen stannar i några sekunder, då svimmar typ ngn,, och om det är mycket folk också!! I know, men jag vet hur det är..
    haha kommer ihåg när S berätta en gång om att i den husen hon bodde i så hade hissen fastnat, så hon tog trappan istället,, o ser hon i bottenvåningen om att det två små tjejer som var inne hissen, och var så ledsna över det, att dem hade käkat upp pizzan som dem hade nämligen med sig, dem skulle lämna pizzan till ngn,.. haha såå sööt, S hade nämligen skrattat rakt i in i deras face! HAHA.  SORRY!! men så söööt!!

Ojj,, sorry för detta lååånga inlägget!!, men trodde verkligen att jag skulle dö, men jag är tacksam över att jag lever idag, och borde uppskatta livet mera, för man vet när ens sista dag är!! Pusspuss gulligull //Ned flandes ♥

Kommentarer
Postat av: Mary

Scaaary!

Jag tog bergbanan och jag säger dig..aldrig mer. Nästa gång tar jag trapporna!

2008-12-13 @ 22:56:38
Postat av: Nad's

Haha.. aa ska nog också,

2008-12-14 @ 19:20:42
Postat av: Sam

HAHA OCH HAHA. Lilla stackars nadia

Aa det var roligt och spännande att läsa. Jag fasnar aldrig i den där hissen hur mycket jag än vill

2008-12-14 @ 20:42:28
Postat av: Nad's

You think it's funny, well i'll show what's so funny!!

haha aa det som hände i skolan var funnt och dumt!

haha om du så gärna vill.. kan inte du hoppa som en känguru.. eller ngt.. då får du en smak bit, om hur de e.. ;)

2008-12-14 @ 23:28:01
Postat av: Sarah

Haha... nad's du är bara för rolig gumman =) Goooud Jul <3

2008-12-24 @ 10:36:39
Postat av: Nad's

Sarah: God Jul på dig med.

2008-12-27 @ 20:57:05
Postat av: Aicha

FUCK! att jag åker den igen!!

2008-12-27 @ 20:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0