RIP Jarl .. Ja vi alla kommer sakna dig...!

"Du kunde visa empati – jag kommer sakna dig" Läsarnas gripande hyllningar till bortgångne SVT-journalisten Jarl Alfredius. 7
  Så minns vi Jarl Alfredius Rapporterade om de största nyheterna.
Aktuellts Jarl Alfredius död Avled 66 år gammal efter en tids sjukdom.
Bildextra: Alfredius karriär i bilder Så minns vi ”Mr Aktuellt”

”En varm och innerlig människa”

Så minns kollegorna Jarl Alfredius Reportern Mats Knutson: Han var Aktuellt. Tittarna älskade honom. 3

”Jarls minne får knalla med oss”

Robert Aschberg hedrar Jarl Alfredius längs vandringen Går från Ystad till Haparanda för att uppmärksamma prostatacancer.
”Han var hård men rättvis” Mona Sahlin minns Jarl Alfredius.
// '); // ]]>
(Lånad från Aftonbladet)

haha

"Your hot i'm not, eller nej jag menar I'm hot your not"  haha det är vad lilla S sjöng hela dagen.. först fattade inte både jag hon om vad vi pratade om, men sen kom vi på att det var Joe Broes' låt hon sjöng.. haha ..- visste inte hur låten lät.. men den är typ den enda låten jag gillar av Jo Broe.

Har tidigare lagt upp låten här.. men ni kan lyssna den igen ..




Haha nu märkte jag att vi har bara hittat på texeten iaf på sista delen^^

Oh nej!! skämtar han?


Titta på den!



Fick ♥-attack varje gång den var nära att krascha!! fyy fan.. trodde dem alla skule dö! skulle bara ha sett mitt min! haha.. att jag ens gick på det!

Poweryoga - ashtanga yoga

Aicha hade så tråkigt hemma, så hon ville hitta på ngn kul, så vi gick på Poweryoga och ashtanga yoga på ett ställe i Odenplan, hennes moster äger stället, så vi fick gå gratis där hihi:P A hade tydligen gått på  Poweryoga Nya Zeeland, så hon ville att jag skulle pröva det,, visst hade ändå inget att göra här hemma.. Poweryoga var rätt kul måste jag säga, det kändes skönt, men kan lova att jag kommer vakna med världens träningsverk imorn .. men det gäller att vig också, vilket var svårt för mig… haha jag och A tramsade för det mesta där, vi var dem ända som kunde typ ingenting (nybörjare).. haha men nu kommer jag ihåg att jag har vart på power yoga förut, så man kände sig inte så efter om man inte räknar med A hehe ..  Men Ashtanga yoga har jag aldrig prövat, och jag kan lova att det är rätt krävande.. ouuf kommer typ världens träningsverk imorn, kommer typ kunna gå,..  imorn är jag gravid just for one day!

 

 

 


-I'm home bitches!

Aicha kom hem inatt från soliga Nya Zeeland,.. saknat min lilla beng* :p och jag lovar hon ser ut som en pepparkaka nu hahah man kan se vita märke runt hennes ögon, p g a hennes solglasögon!! Haha .. ville lägga ut en bild på henne, men hon hade en bad hair day .. tydligen var det jätte varmt där nere, hon har typ badat och solat och käkat massa gott dagarna runt och hon bodde tydligen i stranden, fyy fan finns det ngt bättre, fan vad avis man blir på henne!! Hon hade också vandrat på bergen, oHH va niice =) vill också!! 

  (Bilderna är klickbara)

 


Fokusera på bilen !!!


Rapstjärnan TI dömd till fängelse

Rapstjärnan TI har precis fått domen i rätten.
Rapstjärnan TI har precis fått domen i rätten.
Foto: AP
.

Erkände sig skyldig till vapenbrott

TI har dömts till fängelse i ett år och en dag.

Rapstjärnan erkände sig skyldig till vapenbrott.

TI (Clifford Harris) greps 2007 efter att ha försökt köpa oregistrerade maskingevär och ljuddämpare. På grund av en narkotikadom 1998 är han dessutom helt förbjuden att äga eller inneha skjutvapen.

Rapstjärnan har nu mellan 30 och 60 dagar på sig att checka in i fängelset.

TI har redan avtjänat 1000 timmars samhällstjänst, där han bland annat har varnat unga människor för farorna med vapen, droger och våld.

I Sverige är den amerikanske artisten mest känd för sina samarbeten, bland annat med Justin Timberlake ("My love") och Rihanna ("Live your life"). Han vann två Grammys 2007 och har varit med i filmen "American Gangster" där han spelade mot Denzel Washington. TI:s senaste skiva, "Paper trail", har sålt i två miljoner exemplar.

 

(Bild och text lånad från aftonbladet.se)


Idag släcker vi för miljön!

Visst tänker jag,.. för jag tycker verkligen att man borde tänka mer på både djuren, miljön och naturen.
Tycker bara att dem la ett dumt tid, ja menar jag tror inte att det var ngn i Europa.. säkert ngn asiat, som sover vid den tiden, eller nordamerikaner, som kanske drar till stranden vid den tiden!!
Men sen kom jag på att det är EM-kval ikväll ?!, hur fan ska detta gå till? ska bli kul om dem släcker där nere i Porto och arenan .. hmm... får se hur det går till!

 

Klicka på bilderna!

So.. it's true ,...


(Bild lånad från Stureplan.se)

To people out there!


?

Oväder på gång??  känns som om det är väldens orkan där ute,.. det här är fan tragisk!! NU ska jag äta upp Mr. tacos!! muuums!

 

     


- City Akuten

Idag vaknade jag också 8, (har gjort det nu i fyra dagar!) kunde inte sova, för jag kämpade med andningen, jag fick nog så jag drog till cityakuten, en sak måste jag säga, jag blev väldigt chockad, men samtidigt glad över att jag fick vänta i ungefär 1 och en halv timme :), vilket var okej för mig, för Ipoden var min räddare, men däremot M som följde med mig som sällskap, kunde vah fan inte sitta stil! Haha han fick sina ryck!.. läkaren blev chockad över att jag fick tid hos min näs läkare i September!! (?!), och att dem inte undersökte mig i VC. Men han undersökte mig, och har fått medicin.. så snart ska jag till en annan spec. läkare för att undersöka vidare, och jag hoppas att dem hittar felet, för jag PALLAR inte! haha juste en rolig grej som hände där, när läkare skulle stoppa in en rör med kamera, eller vad det nu var,, trodde han skulle stoppa in den i munnen, så jag börja gapa, men sen ser jag att han stoppar in den i näsan! hahah,, det var rätt obehaglig, började nästan få tårar..haha och sen från ingenstans säger han till mig att jag säga: "kalle kan sjunga, kukiluku (?!)" haha .. trodde han skämta, men nej, han var seriöst!, man märkte att han skratta!!

Sen så gick jag och M köpte mat (skit god) från hörtorgshallen och käkade där ute, och det var jävligt nice, speciellt när det var sol hihih …

Om en liten ska jag iväg, har dans idag, ska bli kul, för street dance is tha shiiat!

              Nice shoes!


Guess celebrity!


Singel

Tydligen är han singel nu!! verkligen tråkigt att höra.. men jag kan fortfarande inte fatta att han är gay!!


Trött naadiii!

Han typ sova i 20 min tills lilla söta Leila ringde mig.. var så trött för jag gick upp kl 8 och gick ut två gånger, så jag var helt utmattad hehe.. jag och Leila kommer kanske ses igen nu under helgen, beror på om annorna kan. Har inte träffat dem på jätte länge.. ena Anna träffade jag  sen Leilas student mottagning.. miss them :( snart är det middag, och mamma håller på att laga hemma gjorda fiskbullar muums :) ..  hörs om en stund! xxx

                     

 


Ngn vill vara lik som Lady Gaga .. gissa kändisen!


 (Bilderna är klickbara)

Jordan

Vaxdocka eller är det real? döm själva!


Dagens låt!


Rubrik jävel!

Här sitter jag med jordnötter och fanta!  very niiice :) .. så himla trött efter en lång dag,, så jag borde unna mig lite ;) .. tvättade kläder med mamma, sen lagade jag lunch till oss båda, sen tvingade jag mig själv till plugget, sen tränade jag tills 7.. ouf!! jag är helt död! imorn kommer vara ännu jobbigare.. har så myyycket att göra..! var det ngn som såg Desperate Housewife?? hade jag inte rätt?? .. men vi vet ju inte om hon är död ännu, hon rörde ju fingret.. vad som kommer hända nästa del.. well det får vi reda på det nästa vecka.. som antagligen kommer vara sista delen för den här säsongen.

 


Dagens Låt! [x2]

Ett stort fan av The Game !


Dagens Låt! [x]

Måste lyssna!!Vacker sång!




Måste jag ha rubrik?!

+ varm chocklad!

Miss Cörley!

Ungefär sådär har jag haft ett tag, men just nu vill jag byta, ...


Damn It Feels Good To Win -

Kom nyss hem,, M bjöd mig på käk i en mysig restaurang i stan, hur det kommer sig? de du!!.. hahaha nää igår så slog han vad om att det inte kommer snöa mer, och jag hade slagit vad om att det kommer snöa igen, och den som förlorar, bjuder en på käk.. haha lilla Mattias var så säker, och verkligen håna mig, se så vad händer idag? jo det snöar!! HAHAH it that bitch! haha sa ju att det skulle snöa och du trodde inte på mig!!.. inte för jag hade velat att det skulle snöa igen.. men om man lovar något, då ska man våga hålla det också, wich i made it.. by the way tack för skjutsen :) .. och vad säger  syrran Aicha om detta, jo hon är sjukt trött på det här kassa vädret, så hon tar sin lilla pick o pack och drar till Nya Zeland!!  Nej, jag skämtar inte, it's to god to be true! bitch!! att du gick utan mig!! det är säkert 30 - 40 grader där nere, deam hon kommer fan  bli pepparkaka när hon kommer hem om ett par dagar... haha kommer ihåg när hon och M åkte till BD, redan första dagen blev dem va fan brunare en mig.. inte nog med, blev dem också helt röda, typ helt brända! haha..
Nog om A och M!

En sak måste jag bara säga att det suger att gå till akuten, sitta och vänta där är det värsta!! Hade själv tänk att dra till akuten den här veckan som kommer,, men vi får se.. igår så följde jag med en kompis ditt, ett par timmar skulle inte skada, men freakin 6 timmar i akuten!!! .. och sen sitta o vänta när kompisen opereras,, ouff det där var jobbigt!, visst självklart ställer man upp, och stöttar kompisen,.. ville vänta tills kompisen hade vaknat efter operationen.
Han typ läsa fyra magasin, lyckligtvis hade kompisen med sig laptoppen, men sorlig nog kunde jag använda den i ett par timmar!!(den dog), Ipoden var min räddare, men va fan till slut pallade jag inte kämpa med att hålla mitt ögonlock öppen!! haha däckade där i vänterummet, blev väckt av läkaren!! ahaha pinsamt,, gick hem ifrån tolv  och kom hem vid 11 tiden på kvällen!!


???

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4701774.ab 

Läs den här artikeln!! hur fan kunde hon bara lägga barnet i soppkorgen?? och bara gå därifrån??

Cute

Naawh se så söta dem ser ut :)



Hehe det hade tydliget gått ryckte om att lilla Ed hade tydligen en liten fling med kollegan Chace, hahah
 Angående den här heta rykten säger han det här: “It’s funny because I love this f---ing dude dearly. I would die for this f---ing dude. He’s my brother. But, by God, we are so into our f---ing women it’s ridiculous.”

Sunny day and It's Friday!

OHH! Nu är jag klar med allt, eller klar och klar, får ta upp vissa grejer på måndagen, för ringer man till ett ställe, så svarar man inte, för dem har stängt telefontiden, för det är Fredag!! Måndag kommer vara en jobbig dag, ähh nu lägger jag det här vid sidan om!
För nu ska jag äta lunch - Pasta sallad med tonfisk! muuums :) Skulle på middag hos Sofie ikväll, men tackade nej, känner mig lite små sjuk, så jag stannar hemma och kommer käka massa gott, Brownies, Chips, Cola- Greys Anatomy, Ugly Betty, och massa annat =)


:S Välkommen till vuxenlivet!!

Håller på att leta efter en ÖNH- mottagning, och jag vet inte vilket jag ska ringa till!! har beslutångest!!men när jag väll har hittat (huddinge), så finns det ingen nummer!! OHH! så typiskt!
Samtidigt håller jag boka jobb inför sommarn, så jobbigt nu när jag har två jobb, det är massa krångel hit och dit, måste få se till att det funkar på båda ställarna!! OHH! såå tröt på det här.. försöker få tag på min samordnare på mitt andra jobb, men får inte tag på henne.. och sen måste jag ringa fler samtal..! Shiit det här är så jobbigt..!! Välkommen till vuxenlivet säger jag! No more daddy’s help!!


Like the old times -

Är det någon som känner igen henne? come on alla x-Sunset Beach lover!!


Dagens Låt!



 ↑ Spola fram till nästa låt, den med David Bisbal (om inte ni vill lyssa på den första låten), hittade inte den orginala, det finns typ bara massa remixer! but there you go and enjoy! God naiijt =)

Omarion - Cut Off Time (Featuring Kat Deluna)

  Har inte sett filmen än, ett måste!!

Mr.steroids

Aicha tycker att han är haawt! Och försöker övertyga mig, så vad tycker ni,? ska jag hålla med henne?

En sådan (bengal) vill jag ha! :)

Mamma är typ rädd att dem ska föda 100 barn, och ska bajsa överallt, och frågar vem ska ta hand om det, om det händer så?! hehe .. jo, det sköter jag sa solklart, jag menar jag har länge velat ha en katt, och då kan jag väll passa på och bevisa att jag kan ta hand om den ;) jag vill! jag vill!! .. men jag skyller på att hon är rädd för katter!! haha... nää får se hur jag ska övertala henne!! :)

Dem är klickbara!

There you go!

<--- skit bra foundation med Vitamin E!!

-

Ångrar mig petit att jag skippade plugget idag, meh va fan, hade/har skit ont i magen, ska också skippa träningen för det!!
Snart ska jag äta Pizza som mamma har bakat :) Jag och min "date" Samii på nyårsafton :)

Jag har ingen aning vad jag ska skriva om, här på bloggen!!

 

Jo jag kan ju säga att jag såg idol- Robin (han som vann hela skiten) igår i SKHLM- centrum med sin lövley girlfreind, i affären Monki. Fattade inte först vem det var, eller lättare sagt kom in på vem det var, tyckte att hans tjej var lik en kompis till mig, det skulle ju vara lite weird annars haha.. men sen så kom jag på vem han var!! Haha efter hundra, inte för att det är en big deal för mig, kanske för som verkligen dör för honom :P

Kan ju även passa på att säga vem jag såg för nästan en månad sen?? .. ledtråd: en person som har väldigt stor makt över Sverige, det kan ni väll gissa rätt på??! Jo lilla (stora) Fredrik Reinfeldt, jag såg honom i Näsbypark (Täby), där han bodde för innan han blev stats minister,.. jag så honom i Sabis, var även där för att handla också, roliga är att han stog också bredvid mig, där alla grönskar/frukter ligger,, hahaha jag hade inte märkt att det var han, .. tänkte att jag kände igen honom, har sett honom ngn stans, men kom fortfarande inte på vem det var, sen kom jag fan på vem det var, hahaha!! Det är inte varje dag man ser honom, om man gjorde det skulle jag känna igen honom … haha inte undrar på alla civil poliser/vakter you name betedde så konstigt, stirrade, låtsas handlade, eller tittade över brödet hyllan, god jobb gentlemans!! Haha.. Skulle hellre vilja se Dolf Lundgren eller Peter Stormare eller ngn annan … där har var min lilla story!!


Äntligen solsken!

Guu va glad man blir av dagens väder, weho!! :D .. nu fattas det bara lite värma, då kan man bara slänga vinter jackan,, guh va härligt det skulle vara med promenad och solbrillorna på, kanske passa på och käka glass (= .. kanske för tidigt  ?!? ..ahhw life is gooood somtimes :) .. shiit det här får mig att längta efter sommarn, can't wait!!                                     

I know, i'm a lazy ass .. :S

Jag sket i att gå till ambassaden, men ångrar mig lite att jag inte gick ..by the way..visst fick man lite vårkänsla idag ?? :) .. sist när jag såg, så var det +5 grader weho!! hoppas bara det inte börjar snöa från igenstans .. gick och shoppade lite med mamma idag.. köpte ett par svarta jeans, sen så köpte jag en söt t-shirt, från butiken MONKI eller vad den nu heter, och sen så hämtade jag en paket från posten, var det låg där, får ni se snart ;) .. Sarah kommer över hit snart.. vi ska titta på Gossip girl ,The city och massa annat och käka något gott som chips, vilket jag har inte käkat på flera månader, konstig nog att jag har lyckats hålla mig så länge.. men, men juste apropå inget, var det ngn som igårs Desperate Housewife, den som går i USA nu.. haha  guh vah Orson själ saker!! Så roligt när han blir busted av Bree, haha kommer ihåg när Bree såg honom gå ut från et av grannarnas hus, och spela om att han hade inte gjort ngt .. haha men jag har lite aningar om att nästa veckas del kommer typ vara sista delen,.. man märker ju att ngn hemskt kommer hända nästa del, och det där med  Eddie, det händer ju alltid ngt hemskt på sista delen..

   

 


Haha.. det där var ju smart ;)


!!!

Shit, så här nära kom inte ens jag, haha


On the Occasion of the Independence and National Day of the People's Republic of Bangladesh -

                            

Förra veckan fick vi hem ett brev från den Bengaliska ambassaden, för att fira national dagen och massa annat med dem, … det är rätt många som är blev bjudna, och tyvärr vet jag inte om jag vill gå.. känner ju inte någon..hmm.. får fråga om S ska gå ditt.. eller jo det klart hon ska.. hennes pappa jobbar ju där, yeii då går jag, bara jag inte ändrar mig :P .. men vah fan ska man ha på sig,, det är ju svinkallt ute, vågar lite på vädret, ena stunden är det sol, eller snö =( trist att det ska behöva va så.. men, men hittar säkert ngt bra J .. imorgon  kommer bli en stressdag, först träna, sen hämta ut min paket från posten, sen laga lunch.. svara på mail, förbereda mig inför kvällen ..

 

                        

Låten är så vacker!


OMG!!


<3

Min söta kusin på ngn bröllop i west palm beach, men visst är hon inte fin på bilden ? :) looove you swetiiiee ♥

                                    

Just asking ..

Shiit, det  där var ju inte snyggt.. frågan är hur smal ska hon vara egentligen??.. vart fan går gränsen??


What's happening ..?

Bad day 2 day, eller nja träffade ju härliga L .. (:
Var så tröt efter igår, … men det rätt var kul att träffa tjejerna, .. haha jag och Mary var så hungriga.. det enda vi tänkte på var mat.. hahah.. om vad vi ska äta och så.. när vi började närma oss mot restaurangen..ska inte nämna om våra ögon.. haha.. plus S var också skit hungrig.. och kunde inte låta bli att äta.. så hon slängde i sig lite mat innan vi möttes, hehe de e så typisk henne.. gårdagens ”topic” var ju väldigt intressant ,.. så Mary jag tror nog att jag ska pröva den, låter ju lockande och bra =) ...Och idag lyckades jag komma upp från sängen vid 8 tiden, för att gå till gymmet med, trots min dåliga sömn, fan sista gången jag går och gymmar på morgonen, det här funkar inte, träffade även Sara där, så det var ju bra =)
Konstig nog, när jag satte mig på tåget, för att möta upp L i stan.. började jag må illa.. vet inte varför.. :S men jävlar va mycket folk det var på kungshallarna.. jag och L gick ju va fan 500 varv där inne.. hopp om att få lediga sittplats, näpp det fick vi inte .. var så sugen på äta mexikanskt .. men, men sen så gick vi till hörtorgshallen, näpp där var det världens kö.. så vi drog till  en kebab ställe (igen – åt det igår), det enda valet vi hade haha.. plus att lilla nadiii säger inte nej till de :P haha .. juste såg lilla Elina med ngn ;) ..men konstiga när jag skulle hem.. började jag må ännu sämre.. blev yr, illamående... .. shiit visste inte vad som skulle hända med mig ..sen när jag gick upp för djävul trappan.. började mitt hjärta bulta på som fan, att jag nästan kände det själv.. shiat damn.. vilken äcklig känsla man fick .. kanske borde jag undersöka mitt hjärta .. nää ska nog sova nu.. tvättade bort 1kg smink* A kommer över hit tror jag..

 

                                          


Happy Birthday Big Sis' !!! <3

Another Year
 I’m wishing you another year
Of laughter, joy and fun,
Surprises, love and happiness,
And when your birthday’s done, I hope you feel deep in your heart,
As your birthdays come and go,
How very much you mean to me,
More than you can know.
Happy Birthday!


 

HAHAHAHAHHA

Hahahah ... jag döööör!! Helt sjukt!!



Vad tycker ni om den här låten? :O

                     

I Love Hater

                                   



"I LOVE A HATER A BECAUSE, SINCE THEY HAVE SO MUCH TIME TO WORRY ABOUT ME AND MINES AND WHAT I GOT GOING ON, THEN THAT TELLS ME THAT THERE IS JUST NOT ENOUGH OR NOTHING GOING ON IN THEIRS, SO THEY HAVE TO FEED OFF MY POSTIVE ENERGY AND MY SUCCESSES INSTEAD OF GETTING THEIR SH** TOGETHER." 

"I love a hater cause I know they wish they could have what i have =]
they make me famous, and no matter what I KNOW that im on their miiind!"

Brist på rubrik namn kankse! (:

 

Gjorde ett ganska stort prov idag, och nu hoppas jag bara på det bästa, efter ”hundra” dagars pluggande! Shuhu.. såå himla skönt att få det gjort.. imorgon är det en ny dag, ska till stan, sen på kvällen är det Street Dance, längtar nästan.. började ju förra veckan and i LOVE it :/                                                                                                                                            Måste bara säga en rolig/konstig (beror på hur ni tar det) grej som hände med mig.. sist när jag gymmade, så stoppade jag av misstag ngn annans (min grannes) gym kort, det märkte jag inte förens idag.. precis innan jag skulle ut idag, så tog jag ut mitt gym kort från jack fickan och la den på data bordet, sen när jag skulle ut, och stoppar jag in händerna i jack fickan, känner att det finns ett band, konstigt tyckte jag, eftersom jag la mitt gymkort på databordet, skumt för jag kan inte av misstag stoppat in den i jack fickan igen .. och det kan inte heller vara ngn reflektion.. så jag tar ut den, hehe nu till det roliga, jo när jag tar ut den ser  jag att det inte är min, utan det var min grannes, snacka om ödet! Haha.. och kan inte fatta hur den hamna i min jack ficka (?!?) det måste vara sist när jag gymmade, för hon gymmade den dagen också, kanske kan det vara att det ngn stoppade in den med flit i min jack ficka.. för om jag gjorde, skulle väll jag ha sett bilden?.. ähh vet inte hur jag ska förklara det här, men kan fortfarande inte fatta hur den hamna där haha.. kommer bli helt psykisk sjuk av det här, måste lösa fallet! Hahah.                                                                                                                       

Så  nog om det här!! Juste en sak undrar jag, när ska snön smälta bort  för gott i år, trodde att våren var på väg, näpp det var det inte, utan det kom ny snö igen!! Typiskt.. och satan va halt det är ute, halkade typ hela vägen idag, men jag hade också på mig fel skor, för jag stoppade in mina vinterskor,!! Ska inte stoppa in dem för ens maj!! Och det är så himla kallt av all snö.. ska dricka te snartJ sen ska jag sova.. vart vaken nästan hela natten, och håller nästan på att decka av..

 

Föresten dagens låt från Ipoden :

 


...

Har inte tid att vara sur, måste plugga vidare... hola om en stund !!

Den här kanske hjälper mig att le igen!!



???

Tror att jag har brutit min lång finger, för det gör väldigt ont, samt att den är lite svullen och lite blå. Pallar jag gå till VC och röntga det?.. dem kommer bara säga .. äh gå hem och smörj det…! men frågan är  hur jag lyckades med detta??.. nog om detta,.. juste fick nyss ett brev från min öron/näsa/hals läkare, om en ny tid hos dem, great tänkte man, för det var det enda jag väntade på i flera veckor.. nu till det sämsta,.. gissa när jag fick mitt tid??????? jo freakin jävla September!!!! Och sen säger dem” hör av er väldigt snabbt om ni inte kan” .. hur fan ska jag veta.. vad jag gör den dagen, hundra månader innan,..(?!) tänk om jag är död?!? säg mig nu, är det här ett  jävla skämt?? okej om jag ska opereras, men en helt  vanlig undersökning som kanske tar ca 15- 20 min.. Är det här allt dem kan bjuda på?? huh?? Behövde egentligen akut tid, och det här är vad jag får.. så om jag hamnar i sjukhuset så är det deras jävla fel!!! kämpar med andningen dag och natt ;( och det ska jag behöva göra ända tills September?? det är hur jobbigt som helst.. hmm.. får se om jag ska ringa till VC för sista gången.. annars får jag väll vända mig till P:s syster som är näs speciallist! 

Ps. sorry for all bad word*


Love this song (:


MaaaT!!

Ouuuf va mätt man kan vara, stoppat i mig så mycket mat, att jag kan inte fatta det själv! Det blev från BROWNIE till stekt kyckling och pizza osv..! känner mig nästan illamående just nu!! näpp nu ska jag återgå till plugget, har ett stort prov på onsdagen, själv önskar man att det vore torsdag! Ha en trevlig kväll :)

najs!

Han vann en helt egen ö  


Men pojkens pappa tänker sälja paradiset

"Yeh Chien-wei, 4, vann drömvinsten: en egen lyxö.

Men glädjen blev kort.

Pappan ska sälja rättigheterna till ön.

– Det hade varit mer praktiskt för oss att vinna två lådor torrmjölk, säger han.

Förra veckan vann fyraåringen storvinsten i det taiwanesiska

superlotteriet. I ett år har Yeh Chien-wei och hans familj fri tillgång till den exotiska ön Sianjiaoyu utanför Taiwans kust.

Chien-wei förstod inte riktigt vinsten omfattning, men förklarade för den taiwanesiska nyhetsbyrån CNA att han såg fram emot att få leka och bada längs öns stränder.

Men samtidigt förklarade pappa Yeh Sheng-chin att det skulle bli problematiskt och dyrt för deras stora familj att resa till och från ön.

Dessutom trodde inte föräldrarna att deras tre små barn skulle trivas i den stekande solen och ibland hårda vinden.

Nu har vinnarpojkens pappa bestämt att de ska sälja rättig-

heterna till lyxön på internet. Eftersom familjen inte har erfarenhet av datorer har de tagit hjälp av kommunen för att lägga ut annonsen.

Familjen räknar med att få motsvarande 100 000 kronor om de hittar en köpare."

Källa: Aftonbladet!!

 


Älskar den här låten!!! <3




Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you,
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking,
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

Oh what are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell something that ain't real

Well the truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

But we're running through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late (too late)

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I cant tell you something that ain't real

Well truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again


Janet Leon ft Tha will - Shimmy Shimmy


Jonathan Bennett + Matt Dallas = true?

Whuut??? För det första visste jag inte om att Matt Dallas var gay!! Jag som hade en liten celebrity crush! va fan händer med mig?!? always the same thing! haha Mary och Sam och ni andra, ni vet vad jag snackar om?? Poor nadiii ..
Men, men tydligen går det heta ryckte om att Matt Dallas och Jonathan Bennet är ett par! Jag förutom hade också en lite crush on him to!! Well that’s bad, känns som alla är bögar!! hahaha

 

 

 


MJ is Baaaaack :D

Ja, ni har väll inte missat om att Michael Jackson (min idol) ska göra comeback?? han ska nämligen göra 10 spelningar i England, det ska nämligen vara hans sista uppträdande :( .. typisk att det skall vara i England!! Fan att det inte är i Sverige!! Då skulle jag garanterat gå dit!! Fan skulle inte banga på att åka till London, det är ju för fan hans sista spelning!!.. vem hänger med?? jag skiter i om han sjunger i playback, han kommer ändå vara min idol!! LOVE! LOVE! LOVE!

 


Lovely shoes :)

  

Dem här passar vid olika tilfällen ..

yeye

Dagen började med styrketräning på morronen (kl 9) kan inte fatta att jag gick upp så här tidigt.. sen så handlade jag lite efter det, sen så lagade världen godaste korv stroganoff eller mitt efterlängtade korv stroganoff hahah.. alla i familjen tyckte att den var god (: weho, plus poäng till mig, sen så var jag med S, har inte träffat henne på flera månader, så äntligen sågs vi, alltid kul att träffa henne, saknat henne enormt :).. men snart ska vi ses igen!! J och nu ska jag avsluta kvällen med maraboooou och en härlig rulle och förstås Ugly Betty. Och sen en sak måste jag säga apropå inget, det är så att jag har gått runt med en Marabou choklad i ett par dagar, och jag har inte rört ett piss, helt sjukt för jag och choklad vi är bästis :)

Ha en trevlig fredags kväll!  ♥


:)

Fick nyss den här bilder från Mary, anledningen var ju att jag skulle bli glad, gissa om jag blev de ?? :) thanx mary ♥


Breaking news!!

Fick nyss höra om att min kompis Kattis och "Arvinge" är nu i ett förhållande!! Gissa om jag är glad hihi .. har ju vart hennes Dr.Love, så därför är jag extra glad över detta, my mission is over :D heheh
Nää jag önskar dem all lycka i livet and I'm so happy for theme!! Love's Nad's ♥

Rihanna and Chris Brown

HAHAAH fick ett roligt sms från A, måste bara lägga upp den här .. :D

Breakin news about what happend to the r&b superstars Chris Brown and Rihanna just after the grammy award.
 When they were walkin "under the umbr-ella" to their car, she told him to "take bow".
He was like "excuse me miss" and there was a "disturbia" they got in the car and Chris Brown tried to turn of the radio. Rihanna said "please don't stop the music".
 He looked her and said "excuse me mamma" " i had to say yoo".
 She said "Shut up and drive".
So Chris got mad and choked her sayin " you cant breath with no air".
He took her down, and hit her "from wall
2 wall".
 He then decided to " run it"..
Maybe "forever-ever.." She was like "i'll see you in rehab".."you've been unfaithful".// Reporter Mr. Dee!

Farbror T.I. om 20 år ...!!


Richard Marx - Right Here Waiting For You


OMG!!

Ätit så mycket skräp på den senaste tiden, måste fan skärpa mig, så här känner jag mig just nu!!


To Bad I'm Not Sad

Shiiiat vilken dag jag hade igår, börjar med att jag får ont magen, p.g.a. detta skippade jag skolan och samtidigt så lovade jag Sami att jag skulle på Core med henne, men vah fan min mage ville bara jävlas med mig!! tog medicin men det hjälpte ju knappt, tänkt gå till vårdcentralen idag eller nej jag menar akuten för vårdcentralen suuuger!!, men med lite sömn så hade jag inte lika ont som tur!!  

Men idag var det en ny dag, gymmade ett par timmar, shit måste bara säga att Halmark är så lockande för latmaskar som mig!! Ahaha för då vägrar man gå ifrån tränings apparaterna.. för man är helt inne i filmen/serien J heheh…

Craaap!! Kom nyss på att syrran fyller den 13:e (som mig), och det är fan ju snart!! Shiit!! Måste fan köpa present till henne.. Köpte ju en ring till henne för en månad sen, och det fick bli hennes tidiga födelse present! Men det räcker, känns för lite.. hmmm.. vad ska man köpa till henne??


HAHAHA

Hahaha.. sorry men jag var tvungen!!! 


Fjortisar!!!

I fredags när jag och Sam gick till Åhléns för köpa böcker till mig, för det var ju bokrea .. men, men nu till saken.. jag och sam håller på att leta böcker till oss, och så hör vi några fjortisar som fråga ngn ting till ”gubben” i kassan, vet inte om vad det var.. men sen när dem går där ifrån, så säger dem skit högt att både jag och sam hör vad dem säger.. och gissa vad dem sa?? .. Jo ” hehe såg du hur han såg ut?, OMG! Heheh….”  Vah fan den här gubben i kassan hör ju fan!!! När jag hörde dem säga så här blev jag och Sam upprörda och ledsna över det dem sa, tänk er om deras pappa stog där i kassan och jag kommentera hans utseende, och verkligen hånar honom, hur fan skulle ta det här??  Alla här på jorden ser inte lika ut.. men man kan vara väldigt lika varandra.. bara för att man ser lite konstigt ut, behöver man inte skratta mitt framför deras ansikte, det här är absolut inte första gången jag ser när ngn gör så här..  Jag stör mig verkligen på dem här fjortisarna, som vill se ut som en 20 åring, eller som sin stora syster osv.. att bete sig som en vuxen människa..  börjar sminka sig så himla tidigt, vilket leder till att man förstör hyn.. festa som en galning, dricka som en alkoholist, ja listan är lång!! .. dem här ungarna d v s fjortisarna, borde typ vara hemma och måla tå naglarna,, eller spela fotboll osv. det  är säkert vad jag skulle ha gjort, för jag ångrar inte min barndom, jag hade så himla kul, fii fan jag och Sam, S och A och med flera.. jag och Sam satt o snacka om det här faktiskt, om hur kul vi hade.. det jag vill säga är att dem här ungarna kommer ångra deras barndom, om dem inte utnyttjar det! Skärp er!! Och bete er som normala människor!!


RSS 2.0