Till er som vill banta!!


Blev så ledsen när jag lässte det här :(!!


Heheh

Hahaha syrran bytte skrivbords bilden, till en heting, bra gjort syrran!! _:D så där nu sitter den perfekt! hahaha

Mr. Ekorre!!




Man tror ju liksom att ekorrarna är jätte söta, och bla bla, men ni kanske inte visste att dem bär på gift, blir man biten av dem, ska man genast, åka in till sjukhuset, vill inte direkt dö av att en ekorre bet mig,, haha .. nää dem är så jobbiga, jag vette fan hur dem kommer in i personal rummet, antagligen så har balkong dörren stått öppen lika så köks fönstret!, en dag snodde den min bulle, som jag hade för att fika, fick ett larm, så stack i iväg för att se vad pat. Ville, inte visste jag att mister ekorren skulle käka upp den?? ,, han blev ju busted när jag kom in i personalrummet, haha ni skulle ha sett dens reaktion,, ahha jag döör! Och sen har den snått mitt äpple, la den i vardagsrummet, sparade den, för jag skulle äta den sen, vad tror ni jag hittar äpplen sen, jo i balkongen, den har typ käkat halva-  & dragit, that’s rude!!,, och ser ni hur den smiter in i balkongen? Hahah från ingenstans springer den ut från busken!! Haha , blev ju lite skrämda!^^


Run this town ¨¨


Gonzales in my heart (dedicated to Sofie) :)

Åh, nu känner jag mig som en riktig Princesa*, sovit i ett par timmar, sen jag kom hem från jobbet, sov ju ungefär 4 timmar inatt, var tvungen att kliva upp kl 5 på morgonen, för jag började halv 8 idag, men som ni vet, så ligger ju jobbet åt helvette,, dagen började inte så där jätte bra, tåg fel, var tvungen att ta ersättnings bussen, sen springa till nästa tåg, annars missar jag bussen i Danderyd, sen springa till bussen i Danderyd, ni fattar det var ett helvette,, haha roliga är att precis när jag somna in (Feels like i'm ded) så ringer kära Sami kl 01:20 ungefär .. haha ja du är förlåten hunny^^♥

Snart kommer datorn lämnas in på repetition, den kommer vara borta på 10 – 12 dagar!! Wtf! Hur i fan ska jag klara mig utan datan, jag blir ju galen när internet inte funkar,,, Gaaahhh!! Kommer typ bli helt psykiskt störd! Hahha .. vi får se hur vi löser det här, men vi har ju var stationera hemma dator, plus broshans dator som man kan sno!! Yeeeii äntligen lite hopp!! Näpp ska försöka använda datorn, så mycket som möjligt, är ju ledig imorn!! Weho!!, dem fråga om jag ville jobba imorn, hell to the no!!,, jobbat i streck sen måndags, förutom torsdags, då jag var ledig,, idag jobbade jag i en annan avdelning, jag säger bara det var ett helvette,, ni vet när man är ny, och vet typ ingen ting, jag var som ett fråge tecken, hahha ,, men det tar ju sin tid att lära in pat. Info.. jaja funderar på att titta på ngn härlig rulle,, det skulle sitta perfekt, det ända som fattas är soffa, den var så perfekt för film, men dem  var ju tvungna att kasta dem!!  Skiiit! Anyways vi hörs om ett tag!

                   Åt det här till fikan!


Så klart dagens låt! -- luv it!!


Nail polish -- (hade inget att göra ...)

Vilket färg är hetast?




Den gröna metall färgen - välldigt cool färg, passar med svarta kläder, eller vita (helt enkelt ljusa kläder) och sen syns den bäst under natten -kvällen - En riktig party färg!

Den ljus bruna färgen - Passar verkligen till mobil :P hehe.., men den här är en färg, som man kanske kan ha på jobbet, möte,osv då man inte vill ha ngt starkt färg ( röd - slutt färg passar bäst under jobb, möte osv.)

Hello everyone!

Då var det dags att börja jobba igen, efter 2 dagars ledighet, vilket var ingenting för mig, jaja, ska inte sitta här gnälla, hellre ngt än inget alls! (stay possitive nadia!) ..under dem här två dagarna han jag shoppa some stuff (en byxa, klänning och en jätte söt kofta -visar det sen), och igår följde jag med sam till medborgarplatsen, för att hon hade lite ärende att göra, men tyvärr tog det ett tag att hitta platsen, vi gick typ runt i hela medborgplatsen och var nästan på väg att gå till ngn annan station, men vi var så dumma, och såg det inte från början att platsen log precis framför vår näsa, från första början!! haha så typisk oss!,, nä sen fick jag en liten glimt av ställen, och fråga sam om det var rätt adress, så sa hon att det var!! weho!! efter besöket gick vi runt lite.. promenerade till muffinsfabriken som sam har tjatat om i år tal, hon har gett bra reklam om ställen, hehe men hon är väldigt bra på att beskriva, and girl you know what I mean (" största bullarna ever")haha :P .. nää här får ni lite bilder ;)Föresten idag så har Mary åkt till Tunisien idag, vet tyvärr inte hur länge hon stannar, har inte pratat med henne på väldigt länge, men vi får ta o ses när hon kommer hem :) Mary miss u already!!

Här kommer några bilder ...

Så det här var allt nu ska jag sova! night all ♥


...

så där.. nu är man hemma, och glad över det man har köpt.. var ute efter en byxa, hittade dem, .. och sen så fastnade mina ögon på en  klänning, .. så jag vara "tvungen" att köpa den .. (hallöö I can't help it) heheh ;)  iaf hittade en kofta, den var neon rosa.. skit fint och söt, ska nog köpa den imorn, om ens jag orkar gå till affären bara.. .. visar sen vad jag har köpt, har dessutom fått hem en paket! få se vad det ligger där ... nu ska jag till älskade Sam, hon ska nämligen släppa världens bomb* hihih längtar.. kunde inte sova, för jag tänkte bara på de... vi hörs ikväll :)

                          


--

Snart ska jag förbi centrum till Cubus, ... är ledig nu i två dagar, så jag ska passa på att njuuta =) .. vi hörs!

Finally!

Äntligen är man hemma, efter en lång dag på jobbet!!, .. samtidigt är det så skönt att dega i sängen!! :) Sängen är typ min andra halva;)  hehe..nä imorn så ska jag jobba kväll, så jag ska förbi stan och köpa en byxa, .. juste passade även på att träffa min andra halva då menar jag my wifey Sami!! :) vi har inte setts på veckor, på grund av jobb,plus att jag har vart sjuk och massa skit, så vi var ute och snackade mest!, you know catch up the past!,… nu eller snart ska jag gå och lägga mig, för jag är så trööööt!! Byee byee lovers!!


C&P- Midnight


Jobb, jobb, jobb, och åter jobb ...

Det lukat fisk här!!,, VEM?? haha okej jag ska sluta, ville bara driva med M' hihih ..
Hur mår ni da?, jag mår bra,, är på bättringsvägen, det går fram mot, .. det bara host som är kvar! Weho =D haha (jag är hög *wink*)
Nä, jag är en sån typ som ska jobba när jag är sjuk, och ska sjukanmäla mig när jag inte orkar gå till jobbet,, haha så  tvärtom!! .. och sen säger jag att kan jobba extra, utan tänka om min kropp orkar jobba i streck!!, Nej!, där tänkte jag inte .. så  jag började jobba förra veckan, och jag är helt SLUT redan, jobbade tisdags kväll, torsdag kväll, idag- dag, imorn- kväll, söndag- dag, måndag kväll, tisdag kväll!! fattar ni, jag kommer vara helt sluuut! Ojj, mycket jobb snack här, men jag ville bara få ut det! hahah, nu har jag en sån lättnad i mitt hjärta ;)

      


Dagens Låt!


...

vad gör man när man är sjuk?, jo, man målar naglarna.. :P om man ens orkar det!! oHh vad jag är trött på att vara sjuk =(, vill bli frisk, träffa folk och vara social!!

                             

Angelina jolie and the Octo- mom

 

Visst är dem sjukt lika?? :O

Guess celebrity!

1. 2.
3. 4.
5. 6.
7. 8.
9.




Rätt svar:

1. 50 cent
2. Eminem
3. Eva Longoria
4. Pamela Andersson
5.Owen Wilsson
6. Ryan seacrest
7.Teri hatcher
8. Tommy- lee
9. Travis Barker

Syrrans reaktion ...

               

 

Syrrans reaktion av den här bilden : Eeeew! Vem är han ? :O

Jag: Hot deam! Säger jag ;) ..och vadå eeew??

Syrran: aha nu kom jag på vem han är .. ojj jag se fel ord på fel tid :P

Jag: HAHAHA! Ja, ja .. hahah

 


Still sick!

Skulle till jobbet igår, men jag sjukanmälde mig istället, ville hällre bli frisk, så att jag kan jobba kväll idag, men jag känner mig inte riktig frisk än, känner mig fortfarande lite kraslig, hostar o så... men, men vad kan man göra lixom, men får hoppas på att det inte blir för mycket jobb ikväll,.. kommer nog hem rätt sent också, mitt jobb ligger utanför stockholm, så ungefär innan tolv är jag hemma,, .. men imorn är jag ledig, då ska jag sova jätte läääänge :) .. nä vi hörs nog ikväll när jag kommer, eller imron :)

I love shoes!


Länge sen jag körde en "... Dagens låt" så här har ni ...


hihi

Hihih.. titta vad jag hittade på M's dator,, på ett sätt kan jag hålla med honom, om att Adriama Lima är sjukt snygg, det tycker nog alla, boys and girls, men come on!  hon är gift, and soon to be mom!


Outfit by me -



Outfit by me :) .. det är faktiskt min student klänning :P, gillade dens mönster, det var det som lockade mig, plus att den var inte super dyr, kostade bara 300 kr från vilLa, det är en typisk sommar klänning, lite luftig och stor, och skön tyg att ta på sig under sommarn ;)


Jag lever -- you miss me? (:

Nu när det är sommar, går dagarna så himla fort, man har knappt ngn koll på vilken dag man är på, vilket leder till att man är tvungen att kolla på kalendern.. haha  typisk.. tänk att juni månaden har gått så himla fort!, har bara en månad kvar av sommarlovet, för sen börjar skolan,.. under tiden till dess, kommer jag jobba, så dagarna kommer verkligen gå fort, dem flesta av mina kompisar är på semester, så det är inte så många kvar här i Sverige, och dem som är kvar, dem jobbar också..^^ därför passade vi tjejer på att grilla förra veckan, det var en disaster ~~, hahah det tog liksom 40 min på att vilken ställe vi skulle sätta oss, det alltid lika lika, men  sen så hittade vi en rätt okej plats, så precis när vi skulle börja käka, så kommer den en stupid gubb jävel, och börjar störa oss, han ba ni får inte grilla här bla bla bla, jag kommer ringa polisen, .. då kan ni ana vart vår humör var?, haha alla blev så på dåligt humör, så vi gick till ett annat ställe, och där vet det rena djur paradiset, jag hade en spindel i min kind (??!) aa.. det var blå, röd, grön spindlar där, och massa myror,, ahha så roligt att se sam att skrika, för varje gång hon ser en myra, börjar hon skrika, och få panik, så hon skrek mest av oss alla.. det var så varm den dagen, vi gick vidare till hemma hos S, haha vi alla höll ju på att decka hoss henne, ingen orkade prata..,, det var rätt jobbigt för det var rätt varmt och svettigt^^, juste dan innan, gick vi även på bio, vi tittade på Transformes 2an, den var grym säger bara, titta på den!!, det är vad jag gjorde förr veckan!, Juste en sak!, glömde ju säga att en gammal klass kompis har dött, blev så ledsen när jag fick höra det, kan fortfarande inte fatta att hon är död, känns som hon lever fortfarande, trodde hon skulle klara det här, precis som alla, så trodde man att hon skulle vakna för eller senare.. hon var en som hälsade till alla, och alltid var lika glad, den som hade mest energi och var så himla social, aahw! Det finns massa goda ord man kan säga om henne, men en sak är jag säker på, att hon var perfekt! Det är så jag minns henne! You will be missed, but never forgetten! L

Den här veckan har jag inte gjort så mycket, förutom att jag har jobbat som en griiis!! Och sen så har jag vart med brossan, inte nog med det, har jag vart sjuk sen i fredags, så jag tvingade mig själv att gå till jobbet, så nej det var inte kul att jobba när jag hade feber, men det är så typisk mig att gå till jobbet när jag sjuk, men jag kan sjukanmäla mig när jag inte pallar gå till jobbet, that is so nadia!! Haha,, nä sen på kvällen kom Aicha och Sofie till mig, tyvärr så låg jag o sov i min säng, medans dem satt och titta på film, socialt va?? Haha.. och i lördags degade jag i stort sätt i min härliga säng, var så dålig, och idag söndag, gick jag och broshan till centrum, hittade inget speciellt, förutom en harem byxa ( heter den så?) ska köpa den imorn, annars hittade vi inget särskilt, därför går jag hellre till stan, för där hittar man alltid ngt, nä imorn ska jag iaf förbi centrum, och köpa byxan och guldklockan :)… men dagen slutade med varsin kebab talrik


Ojj vilken lång inlägg det blev, ähh så är det om har inte skrivit på 2 veckor!! , men som sagt det är upptll er om ni vill läsa!

 


 

Yeeeiii :D

 Min käre bror kommer hem snaaaaart :D Yeeeeeiiii :D ♥ Guuh vad jag har saknat honom ^^!!♥

What I have done ...

Iaf, jag kan ju berätta vad jag har gjort dem senaste dagarna, (Tisdag) jag vart uppe i bergen med Sam, för vi skulle fira att jag kom in i min utbildning YEEEiii!! :D (kan fortfarande fatta att jag kom in), måste bara tacka JA, och det har gått några dagar, så jag måste snart maila till dem (MÅSTE) ,, sen var jag tvungen att gå till jobbet, skulle på intro –kväll, så det var kul, najs grupp iaf, börjar inte jobba förens 7:e juli. Onsdag var jag med Sam (igen! :)) vi var hemma hos mig ett tag, sen drog vi ut, tog en mini promenad, sen var vi på min gård, och hade intressanta samtals ämnen, typ ” varför snubben i fyran, gick runt i sitt rum typ 500 hundra gånger?” (HAHAH- ni vill inte veta), och så var dagen slut. Torsdagen var det stor städning dock i mitt rum, kändes skönt efteråt, att bara få det gjort, sen så lagade jag nudlar (för tjejerna + jag, skulle ha picknick och man ska ta med sig varsin mat), iaf det kul att gänget samlades (I love you guys) för alltid när vi ses, så har vi väldigt intressanta samtalsämnen, and I love it, för man lär sig så mycket av andra (Kunskap är makt!), sen väl på kvällen hade jag och syrran mys kväll :) Juste glömde ju säga att jag träffade Leila i Onsdags, innan ja träffade Sam, men vi träffades i stan, gick runt lite, shoppade lite, lunchade tillsammans, och pratade massor och skrattade en hel del! Fredag var det fredagsbön först, sen solade man lite, chillade med syrran, hade en chill/mys kväll :) och i Lördags solade jag, skulle träffa Elina, men det blev inget (lång historia), så jag handlade lite gott istället, och hade filmkväll med A =) och idag (Söndag) tvättade jag lite, sedan träffade jag Elina, vi satte oss ute och åt glass, .. härligt :P … vi satt på samma plats i nästan fyra timmar, och pratade en hel del, men har lovat att vi måste ses igen, typ grilla eller ngt…och i måndags var jag med sam hemma hos S, vi satt o pratade mest ~~

  Nu lite bilder som jag tog dem här dagarna, inte så värsta många, men men..

Middag i sängen - Pizza med mortadella :)

Visst är färgen zhexhyy? :)

Mellan mål

Melon- skit gott när man ställer dem i kylen en stund, speciellt nu under sommarn

skit fin färg, speciellt ute, när solen skiner..

Brukar inte köra en outfit bild, men här har ni ;

 Älskar mys kläder (:

 

Tänkte ta några blommor till mig, men efter när sam sa vem ägaren var, så sket jag i de ;P

Behövde städa den högen, såg ju ut som en orkan - FÖRE :

EFTER bild ;

Köpte dem här, när jag var i stan, för några dar sen, allt från ur&penn , men ville vara tillägga, om att ringens färg har förändrats, den har blivt svart (???), skit dålig kvalité, så köp inte, ni som hade tänkt att göra de ...

Tårtan som syrran hade köpt för mig :) snällt av henne

muums :)

Åt nudlar till middag :)


Var ute på promenad, så här får ni en bild på mina nya skor,, visst är dem snygga?? :) hehe

 Älskar himlens färg, så fint när den är så blå ~~

 (Fler bilder kommer sen..)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0