Skit också!!

Faaaan!!! Jag skickade mail i fel adress till min kompis som är i London nu, (hon skulle köpa kläder åt mig - och jag skulle beskriva i hur dan jag vill ha), faan! Skit!!Och hon kommer säkert komma hem imorn, eller om några dar, och jag vet inte om det var hon som ringde mig idag (2 ggr), för det var någon som ringde mig, men ett utländsk nummer,.- som jag annars inte känner till,, för det är inte från USA eller Canada, Italien, mellanöstern eller Asien eller Rumänien .,.- hmm undrar vilken lands nummer 0044 är ?!? Låter som Englands!!

...

Snart ska jag ut och träna med Mary, hörs sen XxX

:@

Mitt internet är lite cp just nu, eller okej mycket, så tyvärr kan jag inte uppdatera, så vi får se om den här inlägget kommer upp.. annars så hörs vi sen eller imorn ;) pUSSS

SUSHI

Efter "sushi" snacket med Mary, blev jag sjukt sugen på Sushi! Vill ha det nu nu!! haha annars har jag spenderat hela min dag i sängen, och åt massa gott och druckit också :) nU känner jag mig jävligt full av colan, min mage alltså!! Förutom det, har jag hunnit se ett par filmer, bombadderat jay seans - If I aint got you.
Och precis som alltid har jag pratat med resten av min släkten, för att säga eid mubarak (dem jag har inte hunnit prata igår) ..- det har blivit som en tradition för oss, men lite svår att få tag på alla och för passa tiden, för alla bor ju lite vart som helst, hela min släkt bor inte i BD längre, lite tragisk! I köket står mamma och syrran och lagar mat, och jag känner mig som en princhesa! =D. .. Ska titta vidare på fotbollen nu :)


Jay sean


Last night

Vaknade för en stund sen,.- sov inte så länge inatt, för jag kom hem rätt sent också! Men igår kväll var rätt lyckad, träffade massa folk som man kände, det var god mat också, såg ut som om alla hade kul vilket var huvudsaken, Jag är nöjd..-
Tyvärr så frös jag arslet av mig, för lokalen låg bredvid hamnen, så det var piss kallt!! Efter 4 kopp te, blev jag rätt varm! haha..Igår kväll gjorde jag ngt som jag verkligen ångrar haha, men va fan hur ska man säga NEJ, om alla i lokalen tvingar en, (NEJ!, jag dansade/sjöng inte framför alla).
Hittade två snyggingar förresten, ena var amerikan :D hiihih fett kul när han försökte prata svenska, ni skulle bara höra hur det lät!! haha jag doog! och den andra killen var halv svensk/bengal, började prata bengaliska med mig,.- väldigt chockande, för han pratade bättre bengaliska än mig! haha tydligen lekte vi tillsammans när vi var små, haha det kommer jag inte ens ihåg! hahah,, nä det var kul och prata minnen iaf, sjukt trevlig var han iaf, tur att jag han ta lite bilder ;) hahaha in case ;) hahaha. Okej nu ska jag sluta babbla här... Tjejer tack för igår =D♥ Lägger upp bilderna från helgen sen, om jag orkar, nu.. resten dagen ska jag bara dega i sängen, och äta massa gott! Det är ju fortfarande Eid! ;)

Skit samma

Vaknade nyss, vill sova mer, kom hem rätt sent också-.. så jag vill sova mer, mår inte häller så bra, känner mig yr!! FAAAN!! (SKIT SAMMA, DET ÄR ÄNDÅ FEST IKVÄLL :D) Aja, snart åker jag iväg till N, för fixa henne för ikväll, - ska bland annat sminka henne och så :), sedan blire min tur att fixa mig ;) Vi hörs imorn!! LOOOOOOVE!!

Gillar hennes smink :)

FEST! FEST!

Så där, nu har jag fixat mig efter hundra år, så när som helst kommer bilen ;D Vi hörs imon, ha det så braaaaa :D

Eid mubarak yall!

Idag är det Eid (för er som inte vet vad det är, så kan vi kalla det för muslimernas "jul") Got it? :)
Anyways, klev upp kl 6 ?!?!, Äckligt tidigt, har inte gjort det på ett bra tag! Började dagen med Eid bönen (Det var helt aamaaziiing - se alla glada, och med ett bred leende, that made me happy :D ♥.
Nu är alla på jobbet eller i skolan, bara jag och mamma hemma, köpte med mig lite gott på vägen hem, så just nu sitter jag i sängen och gottar mig framför datan, ska titta på ngn härlig rulle, sedan kommer Mary Pary förbi en stund,och efter det ska jag iväg på en eid fest :D. Förresten så känns det lite konstigt att fira eid ut brosan =(, men börjar bli rät van.  Ha en trevlig dag! Puss och kram ♥




Xplosive


Eid förbredelser :)

Helllu :)

Kom precis hem efter en hel dag med Leila :), Det blev Bio (2012) och sen blev det lite käk för lite prat :), Skönt å träffa henne, vi har inte träffats sen början sommarn tror jag?, efter mycket krångel, sågs vi alla fall.
Nu sitter jag här och dricker en kall cola och lyssnar på Dr. Dre, snart ska jag titta på en film, och lägga henna syrran och mamma och sen på mig (tydligen är jag bra på det ;) heheh *cred till mig* haha ;) *wink*)


The Pussycatdolls is O-V-E-R ?




Well det går ryckte om att dem har splittrats, är det sant? Tror ni på rykten? Om det är sant, så visste jag att det här skulle hända ngn dag, för det har ju varit mycket snack om den här gruppen speciellt om Nicole.. lite synd om det är sant, för dem var verkligen grymma på att sjunga, har många favorit låtar av dem ..

Här kommer några låtar av dem


It's dinner time :)

Det här åt jag till middag, och det var jag som lagade allt :S *stolt* ;) .. hehe och den var jätte god och alla gillade den ;) *cred till moi* :D heheh

Okej, M ska sluta smöra nu!! :P


Visst ser det gått ut ? ;)

AMA's 2009 - Fashion high lights!


Wannnabe Manly gaga??


Cat women?


The Jackson -


Typ den snyggaste bögen? haha fint smink föresten..:)

Veckans schema !

Måndag [x]

1. Skola -  skriva två prov!
2. Träffa M för lite snack och käk
3. CHILL framför datan. :P hehe

Tisdag [x]

1. Tvätt 10- 14
2. Hjälpa mamma med middan
3. Bio med Belsan

Onsdag[ ]

1. Träna- kanske med Mary pary! :)
2. Plugga.
3. Sister time

Torsdag [ ]

1. Heldag med Leila
- Käka
- Bio - titta på 2012
2. Lägga henna!

Fredag - Eid dagen :D [ ]

1. Fixa mig för Eid bönen - Be Eid bönen!
2. Vara med la familia - käka tillsammans och ha de skoj =) ♥
3. Käka ute med syrran.
4. Gå på Bio med henne - titta på New mooon.
5. Njuta och ha kul resten av dagen!

Lördag [ ]

1. Förbreda mig inför Eid festen.
2. Eid fest!!

Söndag [ ]

1. CHILL - dagen

--
--

Det här är vad jag kommer göra under resten av veckan, det kommer säkert komma upp massa grejer!! ;)


M. P

Inlägget innan (Nadia goes france) gick inte så där bra.. ja la upp några låtar - frans musik :) (Älskar det!) Får lägga upp dem ngn annan dag.. men ni kan lyssna på den här ..så länge ..
En gammal goding, ni som har följt bloggen, känner väll till att jag lyssnade på M.P ett bra tag =P och gör det fortfarande.. so enjoy.. j'adore matt ♥

:S Nadias humor!

"Din röv kommer smälta snart, om du sitter så där .." hahah det sa A till mig nyss!! Hahahah

Nadia goes france!



Kan lägga upp hur många låtar som helst...
j'adore matt ♥

I'm back

Shit vilken jävla dag det har varit!
Satt och plugga tills kl 3 på morgonen, gick upp vid kl 5 på morgonen för att fasta, hela min kropp skakade och frös som fan, blev skit yr, så gick jag å la mig snabbt, sedan snoozade jag i en timme tills kl 10 på morgonen, sedan pluggade jag i två timmar, gick iväg till skolan, för att skriva två prov - 4 timmar tog det!! (Hoppas att jag inshallah klarar dem) Mötte M i stan efter provet, käkade Tjeebab :) sen satt vi pratade å lite stuff, thanx bro' it did help a little bit! Önskar att min käre bror var här nu i Sverige nu), för jag vet att han skulle  fixa och trixa allt! I miss you =(  ... Juste träffade på världens sötaste kille i jakan.. i pressbyrån, fan det är sånna typer man vill ha :)

Bilder från helgen.



Min favvo :)



När Dany skulle skära tårtan - Okej jag vet kvaliten suger,..



Hittade en jätte fin tavla :)

Tävling

Jag är med i en tävling om en Iphone hos www.fokis.se , skalet jag tyckte bäst om var detta :

http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Lifestyle-Case-berry.html

// Nad's

Hemma!

Kom hem för en stund sen, AAAAH! Gu va skönt det var att åka bil, slapp åka tåg :) Me like! Det var lite tråkigt i bilen, för det snackade mest om BD politik, jag höll på att dö!! hahaha sluta med att jag sov ;) Nu ska jag försöka plugga en stund! Är jävligt trött förresten!!

Jag kämpar för varje dag som går, vem vet du kanske inte ser mig mer! Då menar jag för alltid! 
One tear means nothing for you, but for me it means a lot! I got feeling to, you'r not alone..

JB - LOVE ME

Okej, jag må vara en tönt för att jag lyssnar på en 16 (?) årings låt, men fan va bra låten är, och lyssna på texten.. hahah kan den typ utan till, efter att ha lyssnat den i en miljon gånger igår!! Och jag tröttnar aldrig! hahah I know i'm a jerk



Love Me

oh oh its jb
My friends say I'm a fool to think
that you're the one for me
I guess I'm just a sucker for love
'Cuz honestly the truth is that
you know I'm never leavin'
'Cuz you're my angel sent from above

Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya,
love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya
above ya

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
tell me u love me

People try to tell me
but I still refuse to listen
'Cuz they don't get to spend time with you
A minute with you is worth more than
a thousand days without your love,
oh your love
oh

Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya
love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya
above ya

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
http://www.elyricsworld.com/love_me_lyrics_justin_bieber.html
tell me you love me.

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

My heart is blind but I don't care
'Cuz when I'm with you everything has disappeared
And every time I hold you near
I never wanna let you go,
oh

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

Mot dandy ---

Ready to party!! Haha nää jag ska ta det lugnt idag, ska inte heller stanna allt för länge!

Nu kom jag på att jag måste gå förbi jobbet, måste lämna lite papper ;) .. fan snacka om att man får ångest! hah! Men orka åka till skogen, för det är svinkallt där under vintern där (inte undra på att havet ligger där nära). Minns att det var kämpigt att jobba där under vintern! (Fan va man hatade vintern då) Skönt att jobba inne nu :) anyways.. ska plugga en stund, sedan fixa mig, tar med mig boken så jag kan plugga lite på vägen :) Vi hörs ikväll om inte hörs vi på måndag kväll (Kommer inte blogga ngt imorn). Ha det så GÖÖÖTTTT!! ♥




Night

Har suttit och sms:at leila nu i ett bra tag, annars har jag pluggat under tiden.. ska nog plugga en stund till innan jag lägger mig, men ville bara säga god natt :)


Ändrade planer.

Skulle egentligen gå på bio den här veckan, men jag tackade nej till det, sedan skulle jag gå på bio med Leila nu på söndagen som kommer, den fick jag också avboka, och imorn ska jag på 18 års fest, men jag funderar på att inte gå på den.. varför? För jag har 2 prov på måndag, och vill hellre fokusera på det... well ska plugga en stund,, sen blire chill :)


Vem är Bieber?

Som jag fattade så blev han känd genom youtube, precis som Esmeé - (rätta mig om jag skrev fel!) - jag har lagt upp vissa av hennes låtar på bloggen.

Little sweet J.B... Deam his good =) Han kommer bli stor och känd för sin röst kan jag lova!!
Vill ni lyssna fler av hans låtar, då kan ni gå in på youtube och lyssna vidare ;)







Okej, det märks att jag har vart lite efter.. men nu fick jag iaf mitt svar! :) .. men visst är han cute? :/

J.Lopez

Börjar dagen J. Lo.



Länge sen man hörde henne.

-
-

Kom hem precis hem från min morgon promenad (okej för middags promenad?) .. Känns skönt att gå ut och andas in lite frisk luft när det är kallt ute, jag har märkt att tänker bättre om jag har rätt? hahha .. nU ska jag försöka plugga... har 2 prov på måndag!!

XxXxX

Syrran ska använda datorn nu, hörs sen eller imorn. Many Kisses ♥


:@

Freak!! Försöker ladda ner msn men det går inte!! Har försökt nu i miljon gånger, nu måste jag tydligen starta om datorn! PASS!

Dirty money

Okej, jag kanske är lite efter.. men sen när blev dem dirty money? :O







OMG



Hahha hittade en rolig komentar :

"
FixedNewsChannel (34 minuter sedan) Visa Dölj
0
Markerat som skräppost
OK , So who is going to punch this guy?

I will pay $10,000."

Todays



Det står:

" Jag trodde en kompis respekterade en väns val, I guess I was wrong after all.
Man ska aldrig kalla en sådan person för KOMPIS!"
-Dagens lärdom-

Klant

ÅHH! Vilken klant jag är!! Jag la in citron tvålen, som mamma hade köpt idag, trodde det var volym (kallas det så?), som har med mat att göra, så just därför la jag in kylen, plus att det stog inget på svenska. iaf. syrran hade letat efter den som fan, sen så gav hon upp och sa vart jag la den.. jag ba "Öhh vilken tvål? , jag såg ingen tvål? ".. så sa min syster färgen, så jag sa till henne ..."aha men den la jag in i kylen" hhahah oMG!! Va klantig man kan vara, jag är ju i för sig känd för att vara de.. bland familjen ofcourse :)

Vinn ett par UGG's!




The hills bloggen (som jag annars följer) har en tävling där man kan vinna ett par UGG's av den svenska märket Shepherd. Så gå in och tävla så har du chansen att vinna ett par uggs, så vem säger nej till detta?. Det skulle sitta perfekt för mig, för jag som fyller år snart =), Brukar ju annars ha otur i sånna grejer, men jag chansar, för tänk om jag vinner :D.

ZzzzzZ

Going to bed now. Night all!

Avslutar dagen på vacka A.J


.¨^*-.,

So empty, can't feel no more,
As I'm left with my tears on the floor
I wait for my heart to mend,
But you keep tearing a hole.

Juste...

.....glömde visa er mina naglar, sket i metall gröna färgen.. vad tycks om den här? :)

Kanin öron? mabY? Arg tiger? Grrrr..... (hahaha) And we and with LOVE -

hihi

Bilden är lite små rolig, tycker ni inte det?  and cute hehe


Usch! Världen är så hemsk!

Man ser att dem har ingen respekt! I feel so bad! När jag såg den här videon, tyckte jag så synd om fisken, titta vad den kämpar för livet, och sen så skrattar dem åt den, och äter ?!?! =( =( Where is the loyalty?? Det är som att att en tiger käkar upp oss levande, och alla andra tiger vänner ser på?? Hur kul är det liksom? Fan! sånt här gör mig så ledsen! Kanske vissa av er tänker come on! det är bara en fisk!, men tänk på att dem är lika human som oss! Åh jag som åt fisk till middag! =(

Matt Lanter

Tittar på 90120 för att lugna mina nerver! haha det hjälper tydligen! Matt Lanter omg!! hihiih :D

Eid nästa fredag!! :D

Nästa fredag är det EID (aka muslimernas andra "jul" för i år) :D :D och jag längtar som fan! På förra eid kunde jag inte gå till moskén för att be eid bönen, men den här gången, nu jävlar asså!! hahah.. nää ni systrar vet ju säkert var jag talar om! (Förbannelse - kallar jag det här) hahha.
Roliga är att jag skickade sms (imorse) till alla mina muslimska vänner om att det är eid nästa vecka, men jag fick ingen reaktion, tror inte dem har fattat det, men jag fick svar från några då klockan var 12,, hihi lite små kul, men nu så funkar ju inte mobilen, så det måste nog vara därför, btw nu är det nödsamtal som gäller!! :@

Den här gången har pappa och hans kompisar har hyrt en lokal, så vi kommer fira eid med alla av hans vänner! Ska bli kul, för man känner ju nästan alla där, ;) men nu kommer paniken, för jag vet inte vad jag ska ha på mig till festen! Tänkte köpa ngt från London, men tänk om det inte kommer i tid, för den risken vill man ju inte ta! Men jag bad S köpa åt mig när hon åker till London :D. fast det får jag när hon kommer hem efter eid, för hon ska fira där, lycko henne! Som sagt I can't wait!



BTW Telia suger!

Usch! fyy!! bLääh! Har fått en jävlans huvudvärk, och den vägrar gå bort! Skit också! Samtidigt försöker jag ringa och skicka sms, men det går inte att skicka, det står "ingen nätåtkomst" - samma problem som sist! Telia suuger!! Man blir ju helt cp när mobilen inte funkar! Undrar hur länge det här håller på.??

Lauren Bacall



Bloggar mer imorn - *** ***'* ----

...

Blev ingen träning idag av personliga skäl... anyways dags att måla naglarna tycker jag... är sugen på metall gröna färgen ^^

MY Date for today is ----> Mary :)

Snart ska jag iväg till gymmet för att träna med Mary :), sen raka vägen hem och plugga, sen blire nog serie paus! Så ser min dag ut ;) hörs sen XoXo

hahha jag är faktist inte som honom ;D haha

My celebrity crush is .........

Måste erkänna att jag har en celebrity crush (tänker inte avslöja vem det är - men han finns med i bloggen ;))

Dem enda som vet är Sami, min syster och Aicha och deras reaktion var :

Sami's kommentar (I loved it btw hahha)

"What??? Han är ju min typ (sami har massa olika smak - men just den smaken fallde jag inte för -förut)" hahaha trodde hon skulle total såga honom hahah

Min syster kommentar :

" Visa mig vad som är snyggt med honom? :O " Hon tycker att alla är fula! haha

Aichas
:

" WTF! Nadia du kan bättre - Skärp dig! Eller vänta han är ju inte så dålig, om man tänker efter lite!" HAHHAHA  hon är  precis som mig, tar en stund innan jag ändrar mig!

"Den" här typen är väldigt annorlunda jämfört med dem andra celeb. crush jag har/haft! hihih OKEJ, nu ska jag inte säga mer, annars kommer jag typ avslöja mer! Eller jo en sak kan jag säga, för ni kommer ändå inte veta vem han är hahah han sjunger i alla fall! ;) ♥♥♥♥ Älskar hans röst :D ♥♥♥♥



King Edward

Så där tittat klart Twilight! Gaaah i'm in love with Edward (again - blir altid det, när jag tittar på den här filmen ;)) Tror att jag ska titta på New moon, vart ju myckter snack om den.. :P

Twilight

Tittar på Twiligt nu... hörs sen xxx

Yes! I made it :D

Jag är så glad och stolt över mig själv! Jag lyckades omformatera min laptop, fixa alla program osv. hiihhih den här gången behövde jag inte ringa brorsan 500 hundra ggr. eller jo jag ringde honom bara EN gång, bara för att fråga honom vilken cd-skiva jag skulle använda. that's it. annars behövde jag inte fråga honom hur man omformaterar!haha Sjukt - but it's true!
Ville bara bevisa vi tjejer är visst smart :)





W.P

Idag började jag träna igen (har inte gjort det på ett bra tag), men konstigt nog började jag bli yr, fick ont i magen, kunde inte gå ordentligt, vet inte vad det beror på, så jag tränade inte så hårt idag. Imorgon så kommer Mary köpa ett gym kort, bra för då kan vi ses oftare ;) 


J.W




Känner ni igen snubben?? :O hiihhiih ♥

Trubbel i paradiset -

Tjaaa =) Kom precis hem, hade underbar dag med underbara Bella (som btw är blond igen =P) Vi åt middag på en jätte mysig restaurang i stan, synd att vackra belsa var en tjej ;) hahah och nu till själva idiotiska misstaget jag gjorde, skulle egentligen titta på den där skräckfilmen, men stupid dumma jag råkade boka fel film?!?! Hur i fan kunde jag boka fel film?? Nä jag vet själv inte hur det gick till!! FAN! FAN! Och det roliga är att vi märkte inte ett piss om att det var fel film, när vi tog ut biljetten, gissa när vi märkte?, Jo när vi satt bio salen, och filmen (trubbel paradiset) började, hahaha Bella --> "Öhh är vi på fel bio sal?" hahah.  Well, well vi hade kul. Thats it. ♥

-
-
-

Nu ska jag titta på ngn härlig rulle med syrran + CHIPS!

^.^

I'm off! Ska omformatera datan, eller så uppdaterar jag från den andra datan! See Yaaa!

************

Okay, now I know you're little secret!! You're time is out! You can't play with me any longer.

^~~~


OMG!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5897355.ab

Can't nothing hold me down!

Ändrade planer, skulle som sagt skulle träffa Leila idag och titta på 2012! Men vi ska istället göra det nästa helg! Men jag är "fett" sugen på att gå på bio, vill titta på den där nya skräckfilmen Para..? Ska kanske träffa Bella har inte träffat henne på tusen år känns det som, sist jag såg henne måste typ vara på Aichas avskeds middag :) .. Anyways vi får se vad det blir, -

:D

Deam you'r voice!! Jag dööör! ♥ hihihi

Lazy day

Träffade söta Mary idag :) skulle egentligen plugga, men satt för det mesta och pratade (MASSOR) :P sedan dess har jag bara latat och tittat på filmer .. Mysigt och lyssnat på Pitbull och BSB ♥ Imorgon blire lika slapp som idag, ska nämligen på bio med Leila för att titta på 2012. PEACE!

Mary

Ska träffa henne imorn! Längtar som fan, har inte träffat henne på hundra år :D ♥

Så, nu ska jag titta på film med A, PEACE

Hela sängen med free stuff :D




(Alla bilder är klick bara)

Ajj!! Säger mina axlar! Ja, kan ni fatta att jag har bärt allt det här - helt sjukt, but it was worth it ;) Orkar inte skriva vad det är, men ni lär nog se/fatta vad det är! -> Kort = Allt som berör tanden, munhälsan. That's it! Vissa grejer vet jag inte vad jag ska göra med dem, ska nog ge dem till brors kompisar som läser till tandläkare, dem lär nog behöva det ;). Som Ban sa GRATIS är GOTT!

:@

Fan! Värken går inte bort (tror seriöst att jag kommer föda snart!) pratar med Sarah, och hon säger till mig.. "hur många minuter är det mellan varje verk?" WTF!! "Ja, men då måste du nog vara 8cm öppen.." EeeuuuhH! skämtar hon!! haha nä ska försöka att inte tänka på de! Går det inte över kommer jag kill my self! Juste apropå ingenting så gjorde jag tandblekning, rätt nasty (höll ju på att kräkas flera gånger) men ändå värt! men tänder blev faktiskt vita! :D Nu ska jag titta på GREYS! Hej så länge!

Dental messan

Shiit! Har skit ont i magen, känns som att jag ska föda barn snart, hahha andas in och ut är precis vad jag gör!

-
-

Idag var jag på den där tandläkare mässan, eller vad nu hette, SKITSAMMA!
Det var jag Ban, Amalea och Sengül som gick ditt tillsammans och det var skit kul, speciellt alla gratis grejer man fick, (vadå? erkänn att gratis är gott) jag var mest den blyga, som skämdes och så, medans Ban och Amelia ska vi inte prata om hahaha ? "hur mycket kostar den?" "Vad är skillnaden?" osv. rena skådespeleri! hahah It was fun! Bra att vi va 4, så man slapp skämmas själv. Blev så trötta av bära våra väskor, och jackor plus alla "goodiebags", så vi gick och lämnade in våra saker, och började om på nytt! Hahah Så hela vägen hem fick vi gå med 3 feta stora kassor plus väskan, där låg det också lite grejer, har så ont i mina axel och rygg av allt bärande! Jag skojar inte! Ändå fattar jag inte vad den innehöll! Men ni ska få se lite bilder ^^ Då lär ni nog fatta!


Tyvärr så kan jag inte lägga upp bilderna, hittar inte min kamera sladd, gör det så fort jag hittar den!

Swedental 2009

Känner inte alls för att skriva mer idag, efter allt som har hänt idag, I'm better off! - Imorn ska jag till tandläkar messan, kul och träffa tjejerna igen =),  Därför ska jag gå å lägga mig nu (om några timmar). Hörs imorn XxX


The Game - Better On The Other Side (Michael Jackson Tribute) Lyrics

[Diddy talking]
I remember the first time I seen you moonwalk,
I believed I could do anything,
you made the world dance,
you made the music come to life

[Chris Brown - Chorus]
This the type of song that make the angels cry,
I look up in the sky and I wonder why?
why you had to go, go
I know it's better on the other side,
you were chosen from the start
never gon let you go,

[The Game]
Who’s Michael Jackson?
You're Michael Jackson,
I’m Michael Jackson,
We all Michael Jackson,
I guess what I’m asking is, everybody bow their head for a legend, don’t breathe for a second,
now let the air out, grab the hand of somebody you care about,
so you can hear my message, my confession, someone tell Usher,
I seen the moonwalk, I guess the young thriller touched him,
like he touched me, like he touched you,
so carry on his legacy, something i must do,
and I trust you lighting candles, concrete visuals, me and my brothers listen to Jackson 5 in the living room,
first thing i did when i heard was call puff,
cos him and Mike tried to stop the beef between us,
who was us? Me and fifty, that beef is dead, him and Mike Jackson gonna take us to the ledge.

[Chris Brown - Chorus]
This the type of song that make the angels cry,
I look up in the sky and i wonder why?
why you had to go, go
I know it's better on the other side,
you were chosen from the start
never gon let you go,

As I’m pouring out this liquor candles start to flicker,
when list my air ones, MJ was my ni–er.
Not the one that play ball, the one with the hollywood star,
and since I’m a Hollywood star Imma tell you my story,
never had a family that close, never see Berry Gordy walking through Interscope,
but just like me, they always had Mike in a scope,
no matter what you say,
i’mma love him and he’s still dope,
let me take you back to '85 when i was in a zone, dancing for my momma, 'Thriller' jacket with all the zippers on,
now i’m doing 90 bout to crash in this Aston,
listening to Outcast, I’m sorry Mrs Jackson
anything I can ever do to better you your son was our king so we wont Corretta you,
I’m writing this letter to all the Jackson kids, we all Jackson kids, time to let us through.

[Chris Brown - Chorus]
This the type of song that make the angels cry,
I look up in the sky and i wonder why?
why you had to go, go
I know it's better on the other side,
you were chosen from the start
never gon let you go,

[Boys II Men]
This the kind of song that make the angels cry,
look up in the sky and ask God, why o why why
Do we live and let die
This the kind of song that make the angels cry,
look up in the sky and ask God, why o why why
Do we live and let, live and let die.

Better On The Other Side - A tribute to MJ ♥

Artist: The Game
(Feat. Chris Brown, Polow Da Don, Diddy, Usher, Mario Winans, Boys 2 Men)
Song: Better On The Other Side (Michael Jackson Tribute)


i'm so disappointed at you right now!

Aldrig i hela mitt liv trodde jag att du skulle bråka med mig om mina pengar! Jag har aldrig brytt mig om mina pengar, och för att vara ärlig så vet jag inte varför jag sparar mina pengar! - Bara så du vet! Jag är precis samma glada Nadia både utan och med pengar! Checka in ditt (bank) konto om några dar, du lär nog bli 30 000 rikare! Jag hoppas du är glad och lycklig! Och låter mig vara ifred! Peace out!


Kanske skulle låten passa dig!

...

Ska lägga mig nu. Night all xxx ♥


Kim K.

Gillar frillan.



Dedicated to Mary -

Vet inte om du läser det här, men jag ville bara säga att .....
Jag saknar dig! Otroligt mycket! Det var länge sen jag pratade med dig - Helt plötsligt började jag att tänka på dig, alla våra minnen kom tillbaka, I don't why?, håller jag på att förlora dig? =(
I don't wanna lose you - a friend like you! I love you - I always do ♥

I love Chipmunks <3

Titta vad jag hitta :D


Break up


hahaha

Well someone is happy! Älskar mugshot bilder! hahha'


Märks det att hon är 47 år ?


Nails

Försökte måla naglarna, gick inte så där jätte bra.. måste även säga att det var jätte svårt att öppna nagellackerna, använde dem sist när Sami var hos mig, och hon är inte stark nog nä nä ahhaha, hon hade skruvat fast dem så hårt att den som "baxar" dem skulle inte ens kunna öppna dem :P


Busted?

Nu är dem definitivt ett par! Eller vad säger ni själva? Ni avgör!



Still a fighter!

Okej! Ska gå å lägga mig nu! Ser ut som en gorilla. Night all.

Ska lägga mig nu,... hoppas jag!

I look like him right now!

Esmée Denters


Recept - Välldigt snabbt och enkelt!

Vet inte vad jag ska kalla den här rätten, men ni avgör själva! :)



Förberedelser :

♦ Skär löken
♦ Skär Paprikan - fyrkant- ni kanske ser att jag har 2 olika färger, det är för att jag älskar när man har massa färg på maten, mycket roligare.
♦ Skär Charmpioner i små bitar
♦ Skär kycklingen i små bitar

Sedan ska du hälla i oljan i kastrullen å hälla i löken där, och sen kan ni slänga i de kryddor du vill ha med. Sen låter du fritera det lite stund, häller i lite vatten och låter det sjda ngr minuter, sedan häller du i grönsakerna - häller lite vatten så att grönsaken blir genom kokt, och sedan häller du matlagnings grädde - and voilá - där har ni min glamourösa middag! :D  Lycka till :)



Så här ska den ut se ut, när den är färdig :)



Så här ska de se ut, när man serverar :)



En närmare bild :D

I love Hello Kitty

Guu vilken lång dag jag har haft, först jag gick till centrum med min käre mor (har btw inte gjort det på jätte länga) och vandrade till olika affärer och hittade typ ingenting, var inne i HM över en timme!! Ville nämligen bli av med en presentkort som jag har haft väldigt länge, så jag och mamma gick runt i hela HM och ändå hittade vi inget, istället fick snälla mamma leta efter kläder och typ säga : "Den här?" typ tusen ggr haha jag lät som en diva, samtidigt är jag väldigt kräsen av mig (som ni kanske inte visste det). Tråkigt nog hittade jag inget, det blev inget "The one" lr "kärlek vid första ögon..." hahah lite onödigt slösa på ngt man inte kommer ta på sig.. juste träffade på S i HM, haha den där bruden har försökt att övertala mig att titta på 2012, men jag tror jag bangar, kommer få sömn problem (dvs mardröm hahah) igen och det vill jag inte (haha kanske låter töntigt - but it's true. Samtidigt så är jag väldigt lätt påverkad! Men vi får se, men en skräckis tackar jag inte nej till! Hon är också ledigt tills nästa år, så  vi har all tid i världen!
Juste, köpte mitt efterlängtade gymkort :D (ngr tusen lappar fattigare - but it's worth it) .. har inte orkat att gå ner till gymmet för att fixa gymkort, nu är det i alla fal gjort, kändes väldigt skönt, ärlig talat så längtar att träna igen =) .. dock är gymmet stängd tills måndag (för renovering) men ska på core imorn :)
Gick även förbi Amelias praktik plats, kul å se henne jobba hihih =)

När jag kom hem lagade jag middag till familjen, and they loved it, sedan dess har jag "pluggat", hunnit titta på GG one tre hill och massa fler. XoXo
Dem enda jag blev kär i ;) hahah


En klassiker!

HAHHAHAHA JAG DÖÖÖR!! "Roooompa! På mig eller dig?, Kött fyyy faaan! Jag är man som älskar moooos (mus) ähähäh ".. hahah ja det finns massa saker som la märke till, som man tyckte var kul!!


BRB

Ska iväg en stund! Hörs om en stund xxx


Probably the best - Blond aint bad -


:@

Faaaan!! Jag har försökt att få tag på min läkare!! Undrar om jag personligen ska gå ditt själv, för jag pallar inte boka en ny tid som jag kanske får vid Maj, orkar inte vänta så många månader!! Så jag befinner mig i en kris, vet inte vad jag ska göra, ska jag till akuten eller vad? Måste även fråga dem om jag är med i riskgruppen till Svinnissen. ^^

--
--

Aja, ska försöka plugga nu ett tag, förresten, såg precis klart desperado hemma fruar :) Den här delen var väll okey, och jag visste att det  var **** som attackerade julie, and I love gaby!! Okej ska inte avslöja all för mycket! För annars kommer A mörda mig!


OMG! You will not belive it!!

Ett sista inlägg för idag (igår).

Fick nyss ett sms från Aicha, hon såg precis Josh Hartnett!! OMG! Jag som trodde JB från the hills var värsta grejen, men tydligen så ser man kändisar där varje dag!! (Halllöööh LA is a big city - aka Celebrity city - kind of) OHH! Jag är en aning jealous of her!! Hon visste jag skulle bli glad för det! Hihihih  ♥ Men fan att hon inte tog varken autograf eller bild ..ngn ting för mig!! hahah


Going to bed now aka later!


...

Hi my name is.. you won't remember ..wait till December

I'm just sayin

Kolla snubben (flintisen) vad fan är det för "horn" han har?

Desperado

Hittade nyss dem här bilderna.. Can't wait - Vart ju mycket snack om flyg kraschen... Undrar vilka som drabbas, hoppas inte ngn dör!


Lil romeo

Ahhw rememba lil romeo mah homie ?:P (haha försöker skriva det på slang, kanske inte det bästa, men det duger)


Mr. Schnitzel

Mr. Schnitzel... som gör korvar? .. hahah jag dööör (Ni fattar säkert inte vad jag menar, let it be like that!)
Hade tänkt att göra ett prov imorn, men mår inget vidare, får istället göra det nästa vecka, tråkigt bara att det ska bli dubbel prov för mig då! Anyways back to basic!!

Åt precis en "himmelsk" Pizza som jag och mamma gjorde ,, en med tuuuuna fish, och en med halal shiiinka (mortadella) hahah (märks att jag är på ett fnatt humör) är hög på **!! hahaha Trust me you don't wanna know!

Anyways nu återgår jag till till DOL.




Sam- Dilemma

Har inte skrivit på ett bra tag! Men jag är i ett dilemma därjag vet att jag måste  utföra något för att få något gjort.
DVS jag måste  göra framsteg i ett moment men deet "momentet" är en  aka  person. Mer yttrar  jag inte.
Jag känner att jag är fast med denna situation eftersom  inget händer:(
Aja det är tråkigt att känna vad jag känner  just nu men vad kan jag göra???
"momentet" lägger inte ens märke till mig WTF!
AA  jag vet
/ Sami

..-..

Skiit också! Känns som att jag har feber, eller så är jag bara jävligt trött!

Mekia Cox

Tyckte väll att jag kände igen henne från MJ's This It .. hon är i alla fall med i låten " the way you make me fell..." .. OMG!! Tänk er att dansa med MJ, it would be a dream! :D
Nu till saken, hur jag kände igen henne?, Jo hon är med i en serie som heter 90210 - som jag annars följer ^^ Måste även säga att hon är sjukt vacker!



About MJ - Again

Jag fattar inte hur folk kan tycka att MJ's film sög ??!!?? Träffade på en kompis för några dar sen, hon sa att hennes pappa och kompis till honom tittade på filmen, och tyckte att filmen sög, var skit tråkig, så tråkig att dem somna (??!!).
Jag har även hört från andra om att filmen sög, och bla bla bla ....
En sak säger jag, precis som jag sa till min kompis (S), .." Är man en riktig MJ-fans, då tycker man att allt han gör är bara GREAT! Ni vet själva vad jag tyckte om den - I loved it ofcourse!! Jag kanske ska se den på lördag :)

Long live the king


JB - Rememba him?



Well I'll tell you!

Det här är alltså Justin Bobby från the hills som ni kanske känner till, om inte -> då kan ni googla vet ja!

A var på halloween fest hemma hos ngn, där hon såg JB (hon visste inte vem han var, förens hon märkte att folk var lite konstiga (viskade, tittade lite konstigt på honom), så hon frågade hennes tjej kompis och frågade vem han var, så hon fick sitt svar till slut - ägaren råkade väll känna JB -  Dock stannade han där en stund - så hon han inte se honom så mycket -

Look a like -

Rihanna and Woody






Saknar min mobil - I miss you!

Det är så att i går när Sofie skulle hem, så råkade hon ta med sig min mobil, och lämnade sitt, smart va? haha roliga är jag märkte inte det förens i morse- (8 på morgonen).. hon märkte det inte det själv, förens jag ringde upp henne hon han inte så långt, jo tills UPPSALA! shiieet höll på att dö! Snart kommer hon hem till mig, för att lämna mitt och hämta sitt.
Bäst för henne, . för mobilen är typ min bästa vän, klarar mig inte utan den ..

Ett måste!!



Om man gillade notebook, så kommer man gilla den här också, så NEJ, det är inte bara för att Channing Tatum är med ;)

Lunch-



Det här åt jag till lunch - Kallar det här för snabb lunch, inte så svårt att laga (gäller för er latmaskar) , man behöver bara steka korven, och pastan (vet ej vad den här typen heter), men jag stekte den med lite lök och krydda! Gott blev det i alla fall.  CIAO ♥

Smink - Make up store



Allt är från Make up store - Orkar inte skriva vilka färger, men om ni vill kan jag skriva det :)

Nytt

Ni kanske ser att jag har bytt blogg designen (igen).. håller på att jobba med den, så det kommer ta ett tag tills den blir färdig med den - It's all about time.

C ya - ska sova nu - ska upp tidigt imorn för att ringa ett viktigt samtal - får se om jag sover igen ...- lite små ångest att jag inte kunde plugga idag, mer får ta tag i det imorn (inshallah)

sov gott!!

EMA

Tittar på EMA nu med S&S ♥

The Chipmunks goes MJ -


Shut it down - akon ft pitbull


Rihanna


Längtar!

Ikväll är det mammas pööööjkar!! :D


MJ- Human nature


Hello superman KITTY

AAhhhh!! Guuu! Va skönt det var att gå upp idag, utan tänka på att man har skola, och sen så sov man gott också :D hihihi .. det var det bästa som hände på morgonen, tills jag satte på dusch kranen... Jag har ju en fisk minne, som gjorde att jag glömde bort att vi inte har ngn varmt vatten tills kl 10 på kvällen.. så nej det var inte kul att duscha i  kallt vatten, haha jag skrek som fan, kändes nästan att jag hade fått elchock!! HAHAH roliga är att jag blev vaken väldigt snabbt av kallt vatten!! ..

...
...
...

Försökte ringa min läkare men fick inte tag på honom, även moncan!! .. hmm ähh jag får skicka ett mail till henne..
snart ska vi få  en gäst, så jag har inte hunnit med mina punkter ,.. får ta det imorn, ska försöka plugga nu en stund (måste)

En sån behöver jag! HAHAH

.


Juste ...

Yes! Äntligen har Ban skaffat en blogg. Efter all tjat, bestämde hon sig att skaffa en blogg (eller lättare sagt vi- dessutom har även tänkt på det rätt länge), fast en annorlunda blogg, som jag kommer besöka rätt ofta, för den kommer handla om MAT!! Food is my biggest passion!! så vem säger nej till detta?. Så kika in i hennes blogg nu ---->http://foodi.blogg.se/

Vällkommen till blogg världen :)!

Blev ni också drabbade imorse?? :O

http://www.expressen.se/prylar/1.1767804/miljontals-svenskar-drabbade-av-storningar-hos-tele-2-och-comviq

USA ELLER BD ?? eller weekend

HAHAH JAG ger inte upp så lätt.. bara för att jävla med min käre mor, så ringde jag upp Aicha (som numera bor i LA), och sa att jag kommer till henne, tror ni att morsan börjar skrika! hahha!! FUN times!  haha eftersom jag inte har ngn skola tänkte ja åka bort ngn stans, mamma vill hänga med, helst till BD om jag betalar, men jag förslog USA, men hon ville hellre till BD..hmm.. det krävs massor av tid för att planera en resa sa mamma, håller med henne, om jag hade vetat det innan, så skulle jag lätt åka ngn stans, men nu är jag lite osäker,.. men kanske en weekend resa skulle sitta bra! ;D




HUR KAN MAN SÄGA NEJ TILL DESSA BILDER????!!!! MAMMA NÄR SKA VI BOKA? HAHAH

Busy day!!

Det är mycket som jag måste få det gjort imorgon tex.

Ringa min samordnare
Ringa min näs läkare
Ringa CSN
Köpa gym kort
Gå till banken - fixa lite grejer där!
Köpa ett par hörlurar (måste - har bara skjutit fram det pga trid brist och lathet  hahah bra att vara ärlig:P)
Fixa lite grejer med körkortet
Fylla på mina anställings papper..
◊ PLUGGA!!!


Ngt av dessa punkter, måste jag få det gjort imorgon!


ATTENTION EVERYONE!! HAR INGA SKOLA FÖRENS NÄSTA ÅR!! :D :D WEHOOO :D :D

Usch! Vilken lång dag det var, kom hem runt fem tiden, fick ju fetaste huvudvärken då, p.g.a av NO- sleep!! Annars var det rätt mycket i skolan, allt på en gång, det var mycket dem (lärarna) gick igenom,.. sedan hade vi en gemensam lunch med klassen och lärarna :) och jag and my girls valde KEBAB PIZZA, den var god men lite snålt,.. haha det är okej att ge synpunkter! Nä det var trevligt.. Känns konstig, men samtidigt skönt att slippa skolan, det är så att jag kommer inte ha ngn skola för ens NÄSTA ÅR (2010!!) Jealous?? I know!! hahah .. ska bli skööönt!! Skulle igentligen ha praktik, men för en anledning ska göra det istället under sommarn (8 veckor) I know hela min sommar (nästa år) är förstörd =( .. ähh måste se det på det ljusa sidan ;) .. ska även göra ngr prov under tiden.. så det funkar bra för mig :P för jag har med tid att plugga, WHICH is good =) Men för att driva tiden (hela 2 månader) har jag tänkt att jobba, ta körkorts lektioner, PLUGGA, träna, lägga mer tid på min vänner :) Kommer sakna tjejerna, men vi kommmer ändå ses nästa vecka :) .. nää nu ska jag sluta babbla!! haha Dags att plugg en stund!!

( den här åt vi idag till lunch - snor den här bilden från Ban ;) -

Sova

Så nu har jag pluggat ett tag .. ska gå å lägga mig nu, sista dagen imorn =D


I need you and I miss you.

Fallen angel - BSB

I wanna know, I wanna know
I wanna know, I wanna know

I wanna know, I wanna know
I wanna know, I wanna know

You had me fooled
You were so good at that
I'm so unglued
Too many pieces to put back
And you were the best by far
How did we end up like this?
Don't even know who you are
I can't believe it's like this
I wanna know


How does it feel to be a fallen angel?
Your wings are lying on the ground
How does it feel to be a fallen angel
Forever is a long way down
You were everything that I thought I wanted to be
But everything has disappeared for me
So how does it feel?
How does it feel to be a fallen angel of love?

I wanna know, I wanna know
I wanna know, I wanna know

I wanna know, I wanna know
I wanna know, I wanna know

I followed you to the deepest part of love
And how do you destroy the life we built for us?
And this is a mystery
You played the part so well
Now this is history
Was I the last to tell?
I wanna know

How does it feel to be a fallen angel?
Your wings are lying on the ground
How does it feel to be a fallen angel
Forever is a long way down
You were everything that I thought I wanted to be
But everything has disappeared for me
So how does it feel?
How does it feel to be a fallen angel of love?

The only thing that's worse than emptiness
Is when your heart's lost
And the only thing that's worth the pain
Is the price of what love costs
Coz when you think it's all in your hands
That's when it's gone
And you're thinking you're invincible
Believe me, you're so wrong
Tell me how does it feel


How does it feel to be a fallen angel?
Your wings are lying on the ground
How does it feel to be a fallen angel
Forever is a long way down
You were everything that I thought I wanted to be
But everything has disappeared for me
So how does it feel?
How does it feel to be a fallen angel of love?

Tell me how does it feel
Tell me how does it feel
I wanna know how it feels

=(

Har klarat mig bra än så länge, fick ju ett tråkigt besked idag...såå.. Känns som att det är bara jag som jag får dålig besked .. hmmm .. nu har jag i alla fall pluggat ett tag, ska ta ett lååååångt paus nu =) .. ska titta på GG och ONE TREE HILL. plus många fler, sen ska jag ha genomgång (plugget)!! LATER!! ♥
(aaaah perfeta - aicha är du redan i golvet? hahaha)

Boooooring!!

Har min första rast n8u!! och jag håller på att döÖÖÖ!! Guu så tråkigt utan tjejerna :) miss you guys!! Att ta röntgen bilder är inte så värst kul,, kind of booooooring!! haha fan kommer typ sluta 4 idag, så jag är hemma vid 5, lagom till middag, kul att man slösar bort hela dan!! anyways rasten är snart sluuut!! vi hörs när jag komemr hem ♥

ZzZzZzZ.....

Ska gå å lägga mig nu i min sköna varma säng (ska bara först läsa en kapitel av boken - tills nästa prov), jag vet det låter äckligt tidigt, men tyvärr har jag lagt mig 3- 4 på morgonen dem senaste månaden(p.g.a av all plugg), så jag behöver min skönhetssömn för en gångs skull ;) .. ska ändå gå upp välldigt tidigt imorn för det är skola imorn.. vi ska rengöra våra tänder, samt ta röntgen bilder :) God night♥

hihihi Cute pic :)

*-*


Trey Songs



Ojj! Många youtube video jag la upp idag - Det är i alla fall sånt typ av musik jag gillar :)

Eminem- Encore ft 50 cent and Dr Dre / and the Chipmunks


Brother Day

Nu är jag äntligen hemma, efter en lång dag på stan!! Måste bara säga att det är lyxigt att åka bil, för man slipper gå plus åka tåg eller buss ;) .. efter provet (15 min) hämtade Mattias upp mig, så vi åkte in till stan, han skulle köpa present till sin tjej, så självklart ville han ha mitt råd :D, men det hela slutade med att han shoppade till sig själv.. great liksom, så man fick stå där säga vad som passade och vad som inte passade, jag spelade helt enkelt hans personliga stylist! Hahaha nää det var kul i alla fall, efter all shopping hamnade vi på taco bar :) Satt där och pratade om livet och massa annat, behövde efter allt jag har gått igenom, han är en bra lyssnare kan jag lova ;).. tacksam att jag har honom as a big brother - Love you! ♥

Vill lägga upp en bild på honom med hans nya vinter jacka (cheating jacket hahhahha) men han vägrar, han är lite camera shy...




JaY Sean


Hello Farbror Beckham!


MJ's This Is It -

Filmen var jätte bra, ångrar mig inte ett dugg.. Man fick den där känslan, känslan som gjorde att man vilde dansa.. hela kroppen rös, av att höra honom att prata, sjunga, dansa =D shiiat den där feelingen kommer man inte glömma!! Jag trodde Michael var en liten ensamvarg.. man fick aldrig se hans riktiga JAG. Men idag fick man verkligen se, hur han är som person, han verkar väldigt skojsam person, lite barnslig, gillar att skämta osv. Kändes som att det var han som var bossen över allt, han skötte det här på ett bra sätt!! Och det märks att han kan sitt. Det som känns helt otroligt är att han sjunger och dansar lika bra som för!! - I'm impressed, skulle jätte gärna se den igen, längtar tills den kommer ut på dvd (om den nu kommer). Vill inte säga vad som hände under filmen, för det kanske finns ngn där ute som inte har sett den än. Men man blev både glad och ledsen under filmen, känns inte att han är död, för mig så lever han vidare.... MJ- KING OF POP



011109

Idag firar bloggen 1 år :D

Exakt för ett år startade jag (vi -sam) den här bloggen =D Tänk va snabbt tiden går!Det finns massa saker som jag vill ändra på, och saker som jag är nöjd över.. tittar igenom bloggen lite... GAAAH! I  LOVE MY LIFE!! haha nää jag är helt enkelt tacksam över att jag lever, och att jag har en underbar familj å vänner, och dessutom har ett bra jobb och utbildning! Jag är nöjd med mitt liv! =D,och jag önskar inget mer med mitt liv helt ärligt! I'm happy for where i'm standing right now....




RSS 2.0