Busted ??


Soulja Boy ft. Sammie & Pitbull - Kiss Me Thru The Phone


Håller världen på att gå under eller?

”Skottlossning på gatorna i Dhaka och myteri bland paramilitära förband ute i landet. Det är inte inbördeskrig, inte ännu, men det kan bli. Och det är utan tvekan en allvarlig utmaning mot landets nya premiärminister Hasina Wajed, som tillträdde för bara en dryg månad sedan.”

Oroligheterna i Bangladesh är också ett tecken på att den globala ekonomiska krisen kan få våldsamma återverkningar i länder där fattigdomen redan var utbredd.

Den paramilitära styrkan Bangladesh Rifles uppgift är främst att bevaka landets gränser. Men de åtnjuter inte samma privilegier som den reguljära armén och är underbetalda - i ett läge då priserna på mat och andra förnödenheter stigit katastrofalt under de senaste månaderna. Myteristerna kräver mer betalt och bättre villkor.

Det började i Dhaka i onsdags och spreds sedan över hela landet. Hasina Wajed regering har utlovat en amnesti för myteristerna och att lyssna till deras klagomål. Men det föll för döva öron och armén kallades in för att återställa ordningen.

Det hela bådar illa för den bräckliga bangladeshiska demokratin, menar politiska observatörer i Sydasien. Bangladesh har upplevt ett dussintal lyckade och misslyckade kupper sedan landet bröt sig ur Pakistan 1971 och blev en självständig nation. De få perioder med civilt styre har varit kaotiska och i januari 2007 ingrep armén och undantagstillstånd infördes. Först i december förra året kunde val hållas och Hasina Wajeds parti, Awamiförbundet, vann en jordskredsseger.

Hasina Wajed var premiärminister också mellan 1996 och 2001. Sedan var hon oppositionsledare, utsattes för mordförsök och åtalades för korruption. Hon var också tvungen att gå i exil ett par månader innan hon återvände för att delta i valet i december.

Oppositionen i Bangladeshs nationalistiska pari, som också leds av en kvinna, Begum Zia Khaleda, har förkastat valresultatet och Awamiförbundets seger och det är inte helt otänkbart att politiska manipulationer kan ligga bakom myteriet.

Det drygt 40 000 man starka Bangladesh Rifles sorterar under inrikesdepartementet men det är armén som står för träning och planering. De anses i allmänhet vara väldisciplinerade och har till skillnad från armén inte genomfört några kupper. Men deras officerare kommer ofta från den reguljära armén och det är där konflikten bottnar.

Soldaterna känner sig som en underbetald, andra klassens styrka som inte fått det erkännande de anser sig vara förtjänt av. Och sedan kom den ekonomiska krisen.

Om krafter som försöker motarbeta Awamiförbundet utnyttjat detta missnöje är långt ifrån bekräftat, men myteriet har skakat regeringen i grunden. Tio människor sägs ha dödats under skottlossningen i Dhaka, men folk i huvudstaden befarar att det kan vara så många som 50.

En del är officerare som skjutits av myteristerna medan andra är vanliga civila som hamnat i korselden mellan olika förband. Minst 20 har sårats.

Skottlossning har också skett i ett dussintal platser ute i landet, men det är inte känt hur många offer som skördats utanför huvudstaden. Det tycks främst ha rört sig om soldater från the Bangladesh Rifles som tagit över förläggningar och gripit sina officerare.

Premiärminister Hasina Wajed beordrade igår myteristerna att "omedelbart gå tillbaka till barackerna". Hon hotade med att regeringen skulle ta i med hårdhandskarna om så inte sker. Stridsvagnar körde in i Dhaka samtidigt som talesmän för regeringen uppgav att det hela var över, att revoltörerna gett upp.

Om det är sant eller inte återstår att se. Det kan i alla fall bli hårda tag och efterräkningar som kan leda till militärt ingripande. Och ett nytt undantagstillstånd.

Text lånad från Svd


Bara för att dem är onöjda med deras löner osv. ska man gå och döda oskyldiga människor bara för det? kan man inte istället demonstrera, eller gå ut i medier om deras missnöje, osv. varför ska man istället döda massa oskyldiga? Ska man ta det här som payback? Som förra året så tyckte sjuksköterskorna i Sverige om att dem tjänade väldigt lågt osv. och att läkare gör inte lika mycket och bla bla... men dödade sjuksköterskorna alla läkare bara för det???

Första när man hörde skott ljud, så trodde man att det var bara övning, men sen när det blev flera gånger, kunde man se folk springa ut i gatan och skrika..                                                                                                                                                      Dem hade tydligen låst in ca 120 (eller lite mer kanske) officer och generaler, och deras familj (fru och barn) etc. nu har man hittat ungefär 20 döda kroppar, det fula är att dem förstörde den dödes ansikte, så att anhöriga inte ska kunna känna igen dom.. och dem skärade på deras kropp osv. och sen så kastade dem också liket i brunnen, avlopp, sjö etc. så att man inte ska kunna räkna hur många man har dödat. Vah fan dem dödar, och sen så kastar dem liket lite över allt, dem kan väll at least respektera kroppen. Det är helt sjukt att dem måste göra så.. det gör bara saken ännu värre.. och hur ska anhöriga känna igen den döde? och sen att det var tydligen ett av generalernas fru skulle tydligen föda deras första barn om några dagar, vad tror ni att dem här dumma jävlarna gör? Jo, dem dödar kvinnan vilket leder till att barnet dör, fatta va hemskt det låter.. det var tydligen ngn lite flicka som var ca 5 år eller liter mer, hade tydligen sett sin pappa (general) bli skjuten mitt framför henne… När det här var över, så hade dem bytit från deras jobb kläder till deras civila kläder, (för att folk inte ska känna igen dem) och tog guld och massa andra grejer, vissa gick till bussar och vissa gick precis som normala människor, så att folk skulle inte kunna märka det.. shiit när jag såg allt det här på tv:n kunde inte hålla mina tårar.. det gick bara inte, många hade hopp om ett bättre land, nu när vi har fått en ny president och premiärminister. Hörde om att CIA kommer undersöka det här fallet, och hoppas på dem som har orsakat allt det här får deras straff!

Ni kan läsa mer om den här tragedin här ---->

http://www.dn.se/nyheter/varlden/stridsvagnar-mot-myterister-i-dhaka-1.807994

http://www.dn.se/nyheter/varlden/polismyterister-greps-i-bangladesh-1.809292

http://www.dn.se/nyheter/varlden/skottlossning-fran-militarhogkvarter-1.806996

P.s rätta mig om jag har fel.

 


Rihanna var/är gravid???

Läs det här ----->http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=47089

;)

Yes, Yes Slumdog Millionare har kammat hem 8 statyer  :D, precis vad jag hoppades på och sen att Sean Penn van också ett pris, vilket han var den rätta personen, alla jag hade velat vinna, hade redan vunnit, så det är ju bra =)

A åkte idag, så det är jätte tyst hemma,, det är ju inte normalt!!, haha men det är fan helt dött, men kommer nog vänja mig om några dagar.. , M kom till oss och tittar på matcher med oss, plus att jag uppdaterar för A, för han sitter på bussen nu, och har ju ingen tv där.. syyynd !!

Juste kom ju på att prinssessan Viktoria har förlovat sig, FINALLY!! Säger jag bara, efter hundra dagars tjat, här och där om när hon ska gifta sig, visst är man glad över det, men är sjukt trött på att man ska tjata om när dem ska gifta sig osv, leave theme freakin alone!!.. hoppas inte det inte blir värre bara.. men det här nyheten står över allt från Perez Hiltons blogg till aftonbladet!!

Dagens låt!

 

 


Billy Joel - Uptown Girl


2 da ladyz out there!!!

Hahaha

I WANT SUMMER!! plz come back again!! :)

Shiit, nu orkar jag verkligen inte med allt som händer här.. vill bara bort från allt, och gömma mig här- --

 


pijau

Heheh igår hade jag psykolog- talke eller Dr.love- talke med Kattis.. hon kom ju hem från Chile för ngn dag sen, och behöver lite råd.. så jag gav henne nåra.. hehe snackade typ i flera timma.. men fan va bra jag e på sånt, borde kanske satsa på psykolog yrket ?!


:S

Shiit, måste bara säga att vissa tanter dvs. kärringar kan vara så bitchiga!! Idag hade jag tid hos läkaren i vårdcentralen kl 09:45, men typisk nog kom jag försent,, typ 3 minuter.. så gick jag till hon (tanten)  som satt i disken.. ville bara säga att jag är tre minuter försenad, och om jag kunde gå till läkaren nu.. och då sa han bara : ” du måste ta kö lapp.. ” och sen tryckte hon på nästa knapp rakt in my face.. och jag han inte ens säga klart min mening… kände mig så förnedrad, shiit vilken bitch hon var..vissa tanter kan vara så vidriga ibland, och vissa kan vara så gulle gull! OHHH!!

Men läkarbesöket gick ändå bra.. köpte mediciner och hoppas på att jag blir bättre, kommer få tid hos ”näs läkaren” :P hehehe , dessutom kommer jag kanske opereras..    //n


LOST!

http://www.expressen.se/resor/1.1469490/snurrig-kapten-ville-flyga-sin-egen-vag

bläääää!!

  Eeeeuuuuh!!! that is so nasty!!! blää.. håller nästan på att spy!!

:S


Nu kommer jag bli tjock som en kanelbulle :S

juste glömde ju nästan.. bruur is coming home tonight (värsta engleskan, but hey who cares)

Perfect life!

            Grease - You're The One That I Want



David Tavare - - Hot Summer Night's

Nice, nice :)

Creepy!

Woman's Record-Breaking Fingernails Shattered in Crash

Thursday, February 12, 2009

http://www.foxnews.com/story/0,2933,492104,00.html

T.I.'s Road To Redemption: 45 Days To Go

Full Summary

As he begins counting down the days to his impending March 2009 sentencing for weapons charges, Grammy-winning superstar T.I. finds himself at a remarkable crossroads. At the very apex of his career, he's facing up to 30 years of jail time for an arrest stemming from his earlier life. However, as part of a deal worked out between his lawyers and the federal government, if he completes an amazing 1000 hours of community service during the year ending this March, that sentence may be reduced. At 27, finding himself at the very high- and low-point of his adult life, he's seeking redemption in helping others avoid the mistakes he made. In the new docu-series T.I.'s Road To Redemption: 45 Days To Go cameras follow T.I.'s efforts to save himself by saving others. In order to communicate his message, he has to give each teenager a tough love lesson in life and show them the consequences of what could happen if they continue down the wrong path.

T.I.'s Road To Redemption: 45 Days To Go will not only show T.I. as he attempts to help change the lives of desperate teenagers across the country, but will also show a behind-the-scenes peek at the most private and personal moments of one of today's hottest most sought after artists on the verge of leaving his glittering career for time behind bars.

The series will follow T.I. as he talks to schools and community groups about how to avoid the trouble he now finds himself in, but it will also follow a search for personal redemption. T.I.'s Road To Redemption: 45 Days To Go chronicles the rap icon's dedicated mission to educate today's youth on the issues of his past that have come back to haunt him today. Along the way, we will see the birth of his sixth child, the release of his most ambitious, reflective, and mature work yet, "Paper Trail," his long and serious journey to transform the lives of a group of at risk teens, his ongoing struggle to manage his personal life while completing 1000 hours of community service and most importantly, coming to terms with going to jail at the height of his career.

Ps. om ni nu pallar läsa det här, men säger bara att det här var intressant att läsa!                                  

Så det är sant att T.I. har barn på rikligt, för när han sjöng om dem på den här låten à http://www.youtube.com/watch?v=sBpjsjJwMBs  trodde jag bara att det var fake, trodde inte att det var sant.. men när jag såg på den första eposiden.. så kunde iman se hans barn,..  han har en dotter som kanske är 10 år eller mindre I guess, och sen så har han två söner ena är 2å och den andra är några månader tror jag.. shit han är verkligen a real daddy..fick nyss höra från A om att han har 8 barn (?!) (han sa det tydligen på Tyra banks show), han jobbar i L.A och familjen bor Atlanta.. hur trött han är  åker han ändå till Atlanta, bara för att fira hans sons födelsedag, och sen så åker han tillbaka till L.A, och lämnar familjen i Atlanta, men det gör han av goda skäl. Det här programmen som han gör is a real shit!, man får verkligen se rätt mycket, dem gräver på rätt mycke.. man kunde se att han hade tårar i ögonen (nästan).. Rekommenderar er verkligen att titta på den.     //n

 


13 year!! Say whuuuuuut? :O

Dad at 13!!! -----> http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece



// n

Bastard!!!!

Shit, ni har säkert hört det här om Chris Brown och Rihanna.. senaste nytt → Tydligen så ströp han henne, tills hon svimma,, och han lämnade platsen, hon vaknade när polisen kom.. asså fyy fan hur kan man göra så? Jag som diggade hans musik.. och det hela började tydligen med att han hade nr som han inte skulle ha i sitt mobil,, och Rihanna blev ju självklart sur över det.. så hon tog bilnyckel, och låtsades kasta ut det genom fönstret.. då började världen rasa för honom (?!) .. man får också höra om att Rihanna gav Chris herpes.. vilket ska man tro på liksom??  //n


Jonas Brother

Brukar inte lyssna på dem,.. men idag så lyssnade jag på dem, måste bara erkänna.. dem är faktist bra.. har inte hunnit lyssna på alla låtar än..men än så länge var den här bäst ↓

och här en cover!!, han har rätt bra röst! xxx n

Yeeeei!!! I made it :D

Ohhhhhh va dum jag är.. i flera månader (sen vi startade bloggen) har jag försökt att lägga upp videos, nu har jag lyckats lösa problemet!!! :D hur? jo när man trycker på html knappen, så kommer det upp en ruta, sen klistra man in koden och sen trycker man på uppdatera, men det hittade jag inte,, dum som jag e..!! men nyss helt utan anledning så förstorade jag upp rutan.. då kunde man se uppdatera (man ska klicka på det, när man har klistrar färdigt!) Asså fatta va glad och stolt jag är !!! haha, så just därför ska lägga upp en video :D

rolig video föresten ;)!! // N

Seriously

Aicha skickade den här bilden till mig, bara för att uppmuntra mig.. och jag kan bara säga att tyvärr så hjälptes det inte!!


hahah kom igen Aicha.. var du verkligen tvungen!!! ahahha  //n


Say Peace!


yeye..

Jag och Mary hade ju väldigt skoj igår, hahaha... Säger bara Japan. Fyy fan jag dör,, höll ju va fan på att svimma igår haha och Mary blev ju så varm när hon skulle dra hem .. av alla .....! hahah
Shiaaat nu har vi ännu mer grej gemensamt av god skäl ;) Tack för att du smitta mig Mary :D

Idag kunde vi inte låta bli att snacka om igår!! haha /n

 


Blääääääh!!

Shit idag lyckades jag gå upp kl 8, för jag och Sam skulle till gymmet.. idag tog vi det lite hårdare.. men jävlar vad ont jag har i kroppen, kanske tog jag det för hårt, för jag har ju inte gymmat på ett år (nästan), eller så har kanske mitt lårmuskel frysts ner, därför  gör så jävla ont.. konstiga är att jag har stretchat efteråt, men varför har jag ont då?,, undrar om sam känner likadant, för då har vi nog tagit det för hårt... Mary (min tränings coach) sa ju att jag inte ska köra det för hårt, för då kan mina muskler gå sönder eller ngt.. jag var tvungen att ta Alvedon, för det gjorde himlans ont!! Bläää!      

                                                                                                           xxx n


Healthy Nad's

Man har sina depp dagar,.. igår var en sån dag för mig .. men, men vad ska man göra.. lifes goes on!
Men idag var det en bra dag, skulle egentligen iväg till gymmet kl 9 på morronen alltså, men jag pallade verkligen inte,, jag menar vem fan vill gå upp och gymma vid den här tiden (?!) när man hellre kan vara hemma och ligga i sin varma säng och sova gott!!.. men jag gick iaf iväg till gymmet vid 12, och det kännes bra.. även om jag inte fick mycket gjort, det känns skönt att komma tillbaka, (hoppas inte jag får världens träningsverk) har inte gymmat sen ett år tillbaka.. anyways.. ska gå och gymma med sam imorgon kl 9, har laddat Ipoen, imorgon ska vi köra det hårt.. men jag har tänkt på att gör en tränings schema, (min version) orkar inte göra ngt seriöst, typ hur mycket kalori jag behöver and shit like that.. det är bra strunt.. tror inte sånt (maby i'm wrong) och tror mig det funkar inte om man bara äter 2 ggr om dagen, och kanske dricker 2-3 glas om dagen.. det gjorde jag inte för att jag ville gå ner i vikt eller ngt,, det var bara en vana för mig.. men börjar inse att jag känner mig svag, och det är dåligt, and for once borde jag skärpa mig!! jag vet att det är sent, but heey bättre sent än aldrig.

 Love n'

Mitt mål,

 

  

 

 

 


Shopping -

Juste glömde ju säga att jag köpte gym kort för tre dagar sen (har inte gymmat sen dess, vilket är skam, ska tvinga ner mig imorn),, trodde att det skulle kosta 1900, men jag fick betala 1300.. för jag vara under 20, för då är man fortfarande ungdom!! gissa om jag är glad!! :D :D then you guessed right!! så jag hade lite pengar över, och med det köpte en jätte söt/fin kappa eller kavaj eller what ever man säger.. sen köpte jag en mysig kofta... och massa andra små grejer.. hihih..

 

Visst är den söt?? I love it :)

xxx n

Janet Leon och Kim

Enough about drama!
Jävla Mattias skulle bara prata i ngn minut på min mobil.. vad hände sen?.. jo han råkade just prata i en halvtimme.. och nu har jag inte ett enda öre kvar!!! TAAACK!! men det är lugnt, jag lever!!

Måste bara säga att Janet och Kim är så himla grymma.. Janet har en ung Christina Aguilera röst, hon kommer komma långt.. och Kim,, fyy fan vad han är grym!!! Jag tror starkt på båda dem två!! (:



http://www.youtube.com/watch?v=lzsomQktMiY
   - Janet - Let Go

http://www.youtube.com/watch?v=nSTXHje-HKE
- Kim - Three Floor Down

LOve love n

I can't be around you, cause you'r are so fake!

Shiit vad folk förändras!! Jag har gått runt och trott att man var real, men tyvärr är man så jävla fake!! Jag tål inte falska människor.. och jag orkar inte med sånt skit! och att bli behandlad på de sättet, and you act like nothing happend, hey I got some feelings to..det suger, but what can you do?.. jag är så trött på det!!! en nära vän till mig, sa att jag ska sluta med det här.. sluta ta skit, slösar bara min tid.. and she was right, hur fan kan jag vara så dum och låta det bara gå, när det var en gång, trodde jag att inte ska bli mer... men när det blev mer än en gång,  då pallade jag inte längre med det här ...
Jag hoppas bara du inser vad du har gjort med mig, och att du ångrat det du har gjort, that's all I got to say!!
jag tänker inte sitta i ett hörn och hålla minkänslor bara för mig själv, därför ville jag bara släppa ut det, nu fick jag det gjort, which is good.....

 

Love n

Wildfire -

http://www.youtube.com/watch?v=f4FYxdyVtz4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=f4FYxdyVtz4&feature=related


 Dem här 2 klipparna är så himla vackert!! Mitt hjärta håller på att smälta fyy fan!! And yes jag fick tårar!! =( .. älskar serien.. speciellt Junior... hans karaktär är så real.. känns som om han har samma personlighet på verkligheten också... vilket jag har sett att han har det... speciellt för hans humor   osv..! jag känner inte honom.. men jag har sett intervjuer och behind the scene osv..
Syrran tipsade mig om den här serien förra veckan.. såg klart 4 säsonger på 3 dagar!! och den fjärde var den sista säsongen =(.. men det var bra att det var sista, för jag vill inte det ska bli ngn ny.. okej jag erkänner jag vill ,.. =D för det blev så vackert slut, Cris and junior blev tillsammans :D och Pablo och matts mamma är tillsammans.. Matt, Junior, Cris och Danny .. alla dem är goda vänner wich is good ending… aahw jag är så glad över att det var så vackert slut =) .. Därför vill jag också att ni ska titta och hoppas att ni tycker likadant =)

 

Love N


I'd loved to =)

 Vill ha massage, i'll do anthing.. plzzz.. ngn frivillig??        / n

Borde kanske få mer tur i livet...

Tappade bort mitt sl-kort i helgen på jobbet,, letade som tusan.. Carola och andra hjälpte till men utan resultat... det typiska vara att jag hitta inte kortet, precis när var på väg mot tåget som går 2 ggr i timmen.. slutade 3 kom hem halv 7!! .. Thomas lovade att ringa mig om han och så.... gissa vem som ringer när jag kommer hem?? jo lilla Thomas.. och han sa att dem har fått in sl -kort, det var tydligen ngn sjuksköterska som hittade från ngn annan avdelning! Thank God!!!! shuuu.. vilken lättnad det var!! Men, men måste vara mer noggrannare!! ..

Juste another good news .. ni vet den där döda personen som jag såg förut utanför jobbet.. hon lever tydligen.. på respirator, hon fick tydligen hjärtstopp.. det sjuka är att när vi var där ute, då var hon död, och hon såg död ut,.. det är det som är läskiga.. men otroligt att dem lyckades få igång hjärtat.. man såg ju hur ambulans personalen jobba .. och brand killarna!! Men glad att hon lever
 
//n



Ed Westwick + Jessica Szhor = true

OMG!!! Sorry girls!! Bildbevis på att dem är mer än vänner!!
 Ännu ett par som är par in real life to!! Bad news for the ladys out there, and including me!! thiihi ..





xxx n



Haha bro' and me


you welcome
Nad's -   | säger:
bara så du vet.. hon kan bli sad .. när jag säger det ..
Nad's -   | säger:
vilket jag gjorde nyss :D .. hihii
Do or die säger:
du är ett VISRUS!
Nad's -   | säger:
du är ett infektion!
Do or die säger:
well hon får gråta lite då och du får ta dig uppgiften och trösta henne
Nad's -   | säger:
go get a freakin life!!

xxx n

RSS 2.0