Hur långt kan man gå?

Sitter och lyssnar på hiphop just nu, och käkar chocklad, samtidigt tittar jag på BD news och får höra om att folk som säljer sina döttrar till andra personer och får stora summor för det, mest brukar dem bara ta ngn från gatan, asså hur fan kan man göra så??
    Det var en tjej runt 16 år, rätt fattig och bodde i ngn liten by, och vet ni vad hennes kusin och kusinens fru, jo dem sa att dem ska ta henne till huvudstaden för hon har aldrig vart där.. jo hon följer med, för hon visste ju inte vad som skulle hända med henne.. dem stannade några dagar där hos kusinen, sen helt plötsligt var dem på ett tåg, som tog henne till ett annat land (Indien),och sen gav dem henne mat som dem blandade med droger, som gjorde att hon trilla av och hade inte koll på vart hon är, och att hon inte skulle kunna ställa några frågor.. så fort hon vaknade och var helt klar i huvudet och började fråga, varför är jag här?, vart är vi på väg?, så dom fortsatte ge henne droger, hon hade nämligen frågat kusinens fru vart är vi på väg, och hon hade sagt till henne: "till ett ställe, du kommer inte fatta.." (?!) Senare när hon var framme i Indien och gick hem till ngn, där hon fick mat, sen kom några män.. och hennes kusin sålde henne till dem där gubbarna, dvs att dem har köpt henne....
     En sak är det att jag fattar inte är hur långt kan man gå och vart ligger gränsen?.. det finns säkert ngn galning där ute, som är fattig och är ute efter pengar. vad gör dem? , jo dem ta de dumma vägen, alltså plockar upp ngn fattig tjej, helt oskyldig, och säljer den oskyldiga flickan till ngn dum jävel!! jag säger inte att det är bara fattiga personer som gör sånt, utan det är också "vanliga" människor som är dumma i huvudet, och tror att man kan också tjäna pengar på ett felt sätt! och det är inte bara fattiga personer dem säljer utan vanliga tjejer också.... det är bara tragiskt att höra sånt och få ont i hjärtat också!!
Detta gör också att man samtidigt inte kan lita på stranger som försöker vara snälla, och sina nära och kära...
... och vad ska den som blir drabbad göra? INGET! för det kommer inte kunna suddas ut för resten av livet, det här kommer vara fast klistrad för alltid!
Ni kanske ine vet vad dem här tjejerna som blir köpta, alltså vad dem gör sen när dem har blivit köpta av äckliga gubbar?, jo dem kanske våldtar dem eller,, dem kanske blir slavar etc. I just feel bad for them =( livet kan vara så orättvis för vissa, världen håller på att förändras, vem vet det är kanske jordens undergång?

xxx N

Kommentarer
Postat av: kim

tack så mycket! ;D

2008-12-27 @ 23:19:41
URL: http://melinasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0