President Valet

Nadia tog upp ett super bra ämne tidigare som jag tänkte fortsätta och besvara.
Tyvärr tror jag Mr McCain vinner, USA är inte redo för en person med namnet Barack husein Obama( Ja Mary det är lite ironiskt). Stora delar av Amerika är fortfarande och kommer fortfarande att vara republikaner oavsett hur dem senaste åtta åren sett ut med Bush som president. Dem har inget annat val, antingen en svart man eller en vit. Valet är ganska självklart i många fall ( hoppas inte alltför många vi lever trots allt i 2008). Förstår absolut inte hur en man som McCain kan välja Sarah Palin som vicepresident, en av dem minst intelligenta människorna jag någonsin hört talas om (few exceptions tho). Hon tror att hon kan se ryssland från sitt fönster, det säger sig självt.
En av dem värsta smutskastningarna mot Barack Obama är ryktet om att han skulle vara muslim, helt plötsligt så är det ett brott att tillhöra Islam( notera det stora I:et), skamligt ....
                                     

/Sam

Kommentarer
Postat av: Nad's

Sam: håller med dig fullt!! även om statistiken lutar åt Obama, tror jag fortfarande att på något sätt kommer Mccain vinna! hoppas jag har fel, nu gäller det bara hålla tummarna!

2008-11-04 @ 18:34:06
Postat av: Mariam

Ja Sam, Obama har haft svårt att få med sig framför allt benhårda republikaner och fundamentala kristna, dessa hittar man mest i Sydstaterna. Självklart kommer rasfrågan också in här, fast denna har tystats ner enormt under valet.



http://www.youtube.com/watch?v=zRqcfqiXCX0



Hör själva vad dessa McCain supporters har att säga.



"I'm afraid if that he wins the blacks will take over."



"I believe Palin is filled with the Holy Spirit."



Förlåt men, lol.

2008-11-04 @ 20:01:53
Postat av: Danii

Ja håller med men hur kan du säga att det är dåligt att välja Sarah Palin till vicepresident. Om Mckein vinner är det tack vare henne. Han e bara smart.

2008-11-04 @ 21:13:01
Postat av: Sam

Såg det klippet och jag är inte chockad alls, det är så många tänker även idag. Och Dani hur är det bra att överhuvudtaget välja henne till vicepr.???

2008-11-04 @ 21:47:33
Postat av: Danii

Det är bra för McCain eftersom hon fixar väljare till honom. Spelar ingen roll för honom om hon e bra lr inte. Vad som spelar roll är att han vinner, och hon e det bästa för hans kampanj.

2008-11-04 @ 21:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0